Magyarországot vagy külföldet részesítitek előnyben nyaralás szempontjából?
Figyelt kérdés
És miért?:)2009. jún. 21. 20:39
1/10 A kérdező kommentje:
Mert én pl még sosem voltam tengerparton, nagyon el szeretnék már menni egyszer.. de Magyarországon is sok látni való van. Idén is itt fogok nyaralni a barátommal:)
18/L
2009. jún. 21. 20:46
2/10 anonim válasza:
Mi külföldre szeretünk menni, mindig tengerpartra vágyunk:)
Másak az emberek, jó olyan közegbe lenni, ahol nem hallani magyar szavakat.Szeretünk hosszan utazni, megállni egy-egy szép helyen.
Magyarország is gyönyörű, de a világ is csodás.
3/10 A kérdező kommentje:
Hát persze elhiszem :) Egyszer én is körbejárnám a világot ..:)
2009. jún. 21. 20:56
4/10 anonim válasza:
Külföld.
Csak sajna az gyakran több pénz...
De vannak magasabb hegyek és homokos tengerpart...ami Magyarországon nincs, pedig gyönyörű.
5/10 anonim válasza:
Külföld. Imádom a tengert, másrészt ott laknak a rokonok is, és ráadásul jóval olcsóbb, mint itthon nyaralni. Pl. 1 hét szállást, tengertől néhány méterre 13e Ft-ért szereztünk (5 főre összesen). Itthon hol találsz ennyiért? Megmondom: sehol.
6/10 anonim válasza:
Még olyan fiatal vagy, Te is el fogsz jutni szép helyekre. Majd meglátod::)))
7/10 anonim válasza:
Én is tengerpart élvező vagyok....Régebben olcsóbb volt 2 hét Fekete tengeri nyaralás mint 1 hét Balaton...Ma hiába lakom alig 1 órányira a tengertől,szívesebben megyek Magyarországra nyaralni...
8/10 anonim válasza:
Külföld!
Ebből is az arab országokat részesítem előnyben.
Kedvesek az emberek, eszméletlen a kaja, olcsók az árak nagyon, és snorceling ezerrel!
9/10 A kérdező kommentje:
21:21 Hát remélem is :)
köszönöm a válaszokat :)
2009. jún. 21. 21:58
10/10 anonim válasza:
Nézzük csak, külföld, méghozzá a tengerpart miatt. Sajnálom, de nekem a Balaton nem adja meg ugyanazt az érzést. Egyébként közel van a Tisza, és jó buli is, de egy igazi nyaralás, az más. Alföldről én szigetre vágyom, tengerparttal és hegyekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!