Törökországba készülök október 25-30. hogyan öltözzek, milyen ruhadarabokat vigyek magammal? Csípőig érő szőke hosszú hajam van, egyedül utazó nőként remélem nem lesz bajom.
Két évvel ezelőtt novemberben voltam Antalyában.
Olyan jó idő volt, hogy fürödni is lehetett a tengerben.
Csatlakozom az előző válaszolóhoz: Az Isztanbuli repülőtér hatalmas, így az átszállásra megfelelő időt kell szánni.
Minden világosan ki van táblázva, mindent meg lehet találni, de a távolságok miatt ez időt vesz igénybe.
Az utascsarnok egyik végétől a másikig talán egy km is van, de mozgójárdák segítik a közlekedést.
Kis talpraesettséggel szerintem kell tartani semmitől.
#9 vagyok, ez lemaradt:
Az észak-törökországi (Karadeniz'li) törökök viláos bőrűek és világos szeműek. Szóval nem annyira nagy szám errefelé sem.
(Gondolom, most csalódott vagy, hiszen minden lány szeretne különleges lenni...)
A 9.üzenem nem igen hiszem hogy bármi közöd van a magán életemhez ,hogy kihez és miért megyek .
Azért még szerencsére normális emberek is vannak itt akik a feltett kérdésre válaszolnak .egyáltalán nem leszek csalódott ha nem néznek meg ,pont elég ha az a férfi megnéz aki fontos nekem .....
Az emberek zöme azért tűnik neked normálisnak, mert ők nem tudják, hogy a törököknél hogyan esik latba egy hitetlen magyar lány, aki elmegy pasizni.
Szerinted miért csak magyarokkal, ukránokkal, bolgárokkal kezdenek a törökök, miért nem egy angollal, svéddel, franciával?
Na ezen gondolkozz, és majd várlak, amikor jössz sírni, miután kiderült, hogy az erkölcsös pasid más csajok után is kajtat. Ugye nem gondoltad, hogy egy ilyen török hűségesen vár egy távkapcsolatban? :D
Fölösleges akármelyik irányba általánosítani. Van ilyen is, olyan is. Az viszont sem ott, sem másutt nem árt, ha pontosan ismerjük a körülményeket.
Kérdező, engem az gondolkoztatott el, hogy te éppen innen vársz egy ekkora fontosságú esetben tanácsot. Ez már okot ad bizonyos kétkedésre a jövőt illetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!