Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Mit pakoljak 5 nap nyaralásra?...

Mit pakoljak 5 nap nyaralásra? Teljesen tanácstalan vagyok.

Figyelt kérdés
2 féle utazóm van egy kisebb meg egy nagyobb egyikbe sem férek bele. Kettőt meg tuti nem viszek magammal. Hogy pakoljak bele legpraktikusabban.

2014. júl. 14. 13:42
1 2
 11/16 TappancsMancs ***** válasza:
Rákerestem a szalma sarkú szandálra. Pont olyat linkeltem asszem.
2014. júl. 14. 20:02
 12/16 TappancsMancs ***** válasza:
Ha mondod még ezt a párat mehet is a csomagolás. Látatlanul elég nehéz így, ha nagyon kell még itthon csinálok egy próbát hasonló cuccokkal. :)
2014. júl. 14. 20:27
 13/16 TappancsMancs ***** válasza:

Addig még ... a csavarástól nem tud kisebb térfogatú lenni a ruha, mondjuk nyilván, jó lehet a csavarásos dolog ha a végén van még egy két ruha és a hely is olyan alakú. A ruháknál az lesz majd fontos hogy mindent akkora méretűre kell hajtogatni amekkora a táska aljának mérete hogy ne további hajással kerüljenek be, hanem oda legyenek hajtva. Meg fontos hogy nagyon szépen is legyenek összehajtogatva, egyenletes vastagságban (pl ujját úgy fektetni hogy végül ne legyen tőle valahol túl vastag). Meg gyűrődés mentesen mindig kisebb helyet foglalnak mert minden kis gyűrődés plusz levegőt/helyet csinál.

Aztán a kialakított hajtott ruhák méretéhez mérten adódnak csomagolási rekeszek, persze ezek képzeletbeli rekeszek. Pl egymásra rakott ruháknál van egy "rekesz". Hogy érthető legyen a rossz változat az lenne ellenpéldának, ha a ruhák nem egymáson lennének toronyszerűen hanem lépcsőzetesen (pl alul 2 és közepére 1 majd rá 2).

Aztán lehet olyat ha nagyon nagy pénztárcád van és muszáj érdemes kisebbet vinni amiben nincs benne csak ami szükséges, és nincs a 30 különféle címek, névjegyek meg 20 fénykép mindenkiről. Amit meg ott is megvehetsz azt nem érdemes vinni, pl mosószert elég fölösleges ha városról volna szó, azt mindenhol kapni, olcsót is.

2014. júl. 14. 20:54
 14/16 TappancsMancs ***** válasza:
Mégis kelleni fog a 2nagy törölköző mert vízpart. :) Akkor viszont az lenne praktikusabb ha a nagy kézi táska mellett egy kis hátizsákot is vinnél, az kell a strandoláshoz ha mentek, belefér ami oda kell pár dolog. Biztos van valami kis hátizsákod és lehet már ettől meg is oldódna az egész. Bocsi de azt néztem hogy nem akarsz kettőt vinni és valahogy elmentem a Balaton mellett. A plusz kis hátizsák azért is praktikus mert utazás közben nem kell két táskát kézben vinni, háton van egy kicsi még leülve buszon se szoktam levenni, elfér. Kézben meg csak egy. A partra ezt azt úgyis vinni kell és hacsak nincs közvetlenül a szállástól pár méterre kényelmesebb háton mert szabad a kéz, mint kézeben.
2014. júl. 15. 10:40
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket. Sikerült beppakolnom. Hátizsákom nincs de van egy strand tasim azt viszem neg az utazót. :)
2014. júl. 15. 20:26
 16/16 TappancsMancs ***** válasza:
Szívesen! Szupi bulizást! :)
2014. júl. 16. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!