Mit pakoljak 5 nap nyaralásra? Teljesen tanácstalan vagyok.
Ha nem akarsz 2-t vinni, akkor nyilván a nagyobbat vidd!
Esetleg hozzá egy kisebb hátizsákot, vagy válltáskát.
HAjtogass össze mindent! Írj egy listát a legfontosabb cuccokról és azokat vidd!
Mindenből legyen legalább 5 - mármint a ruhaféléből.
Balatonra, apartman, bulizós nyaralás lesz, nem vagyunk nagy túrázók. Vonattal megyünk.
50x 35 ha jól tudom..és ez a nagyobb :D bár van az oldalán zseb de ott vannak a cipők.
nem nem, holnap után :D
Jaj de kedves vagy :D
Vinnék, egy pulcsit, egy vékony farmerkabátot, egy hosszúnadrágot, 2 rövidnacit, 5-6 felsőt, 2 maxiszoknyát, legalább 2 nagyobb törölközőt, egy blézert. Így most ennyi jutott eszembe. Viszek még egy papucsot, egy szandált ilyen lapos sarkú vékony anyagú, meg egy ilyen szalma sarkú szandált, annak elég merev a talpa. Amúgy a pakolásnál azt hallottam, hogy inkább tekerjük fel a ruhákat mint hajtogassuk.
:) Jó akkor elsőre ami egyszerűbb rész, törölköző elég egy nagy, ha gondolod és neked fontos még egy kicsi arctörlő. Nagy törölközőből biztos elég lesz egy is bár lehet 3 naponta cseréled de egy hetet azért kibír és mire megint kell másnapra megszárad. Ebből lehetne engedni. Nekem pl van egy utazós kicsi törölközől direkt arctörlős, akkora mint egy kinyitott magazin. Kb :) A szalma sarkú szandált ff létemre sajna nem tudom mi, a fontos majd az lesz csak mennyire szorosat bír az orra és sarka. Talp nem számít az csomagolva is egyenes marad. Főként az orr és sarok, az ha megtörik elcsúnyítja a cipőt. A tekerés néha jó lehet de nem biztos. Ehhez kéne még azt tudni mennyire gyűrhetőek a ruháid? Bár a cél nem az hogy csak be legyenek gyűrve, hanem néhány ebben kényesebb mint egy másik. Pl egy vasalt ing kényes de be lehet tenni pöpecül is. :) Alsónemű se kényes rá, vagy fürőruha sem. De az amit kizárólag ! csak vasaltan hordanál azt majd kéne hány db. Azt alulra kell és totál élére hajtva 0 ! gyűrődés mentesre simítva, bár élek látszódhatnak utána, ha nem élrevasalt fuhaféle akkor lehet csavarni is, ebben az lesz fontos hogy ahova a hajtás/csavarás élei esnek az benne maradhat az anyagban, és ha nincs kicsi uti vasalód felvennéd e olyan hajtással. Apartmanban alap felszereltség és kéne legyen vasaló csak ha még sincs akkor futkosás meg varia... Mondjuk ha egy barátnőd tudod hogy visz uti vasalót az már jó pont. Ha kimondottan vasaltan hordott ruha akkor a csavarás a rosszabb, mert a két szélén gyűrődik (az élei mentén).
Pipere és smink stb kéne kb, hogy ne mondjak olyat hogy úgyis befér, elég annyi hogy egy parfum, 1 tusfürdő, stb stb. Itt is lehet kicsit le kell adjál ha netán 3 db 30cm-es hajlakkot vinnél. Gondolom nem :)
Utazásnál általában jobb úgy pakolni, hogy mindent de tényleg mindent kirakni az ágyra, még azt is ami olyan lenne hogy "ja azt majd berakom". Így biztos semmi sem marad ki és átlátható ténylegesen miből kell kalkulálni.
Kéne az is ridikült viszel e? Hogy igazolvány pénztárca mehet e külön.
Aztán ha minden megvan vannak kategóriák amikkel másképp lehet bánni. Egy alsónemű utólag is begyűrhető szinte bárhova, kényes cipő és vasalt megint külön, a flakonok ruha között jobbak mint egymás mellett (mert pl 4 db henger között marad egy rés kihasználatlan helyfogónak. Aztán ami még út közben kellhet az felülre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!