Mit vigyek magammal 1 hetes nyaralásra?
tudom,uncsi kérdés,de semmit nem szeretnék itthon hagyni..
15/L
Hova mesz? Minden esetre ha kozel, ha tavolabb mesz, fel kell keszulni minden eshetosegre - legalabbis en ilyen fobias vagyok. Ugysem tudsz majd visszaugrani egy kis torolkozoert vagy fotogepert. Tehat mindenkepen vigyel akar meleg, akar hideg helyre mesz: telefon, penz, hivatalos papriok igazolvanyok (keszits masolatokat roluk), meleg es hideg idore valo ruha (attol fuggoen hogy inkabb huvos helyre vagy melegre mesz), furdoruha :) esernyo, naptej, tisztalkodoszerek, torolkozo (!en hagytam otthon mar), camera, egy lista minden helynek/szalloda stb elerhetosegerol, hivoszam az adott orszagban + fontos telefonszamok...
Szerintem leginkabb ezek, es foleg kulfoldi nyaralaskor, nem tudom, mennyit segitett ez neked, en nagyon szeretek utazni es gondoltam megprobalok segiteni a sajat utazo listammal. Remelem vetted valami hasznat.
Jaj, es kicsit hosszan írtam, bocs. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!