Így tudunk-e majd utazni/nézelődni?
Hát ez nagyon kevés. Ugyanis a legtöbb országban vad kempingezni tilos. Kempinghelyeken ahol sátorozhatnátok meg pénz kell. Az útiköltségre is kell pénz, és a kajára is.
Gondolom most jön az, hogy stoppolnátok. Akkor már most mondom. A stoppolás ma már nem olyan nyerő dolog, Ha valaki hajlandó stoppost felvenni az se fog kettőt felvenni max csak egyet.
Lehet stoppal menni ma is és ketten is, micsoda baromság már ez, hogy nem lehet... már bocs.
Európában alig pár ország van ahol tilos a vadkempingezés, ennek utána kell nézni. Magyarországon is szinte mindenki azt hiszi tilos, pedig nem csak szeretik azt mondani tilos, mert abból nincs bevétel.
A 10e tényleg nem sok,de tesco mindenhol van, és ha egy kicsit bevállalósabbak vagyok lehet pénzt szerezni utcai zenéléssel tánccal stb... amihez értetek ki kell találni.
Remek kaland, persze benne van hogy lesznek szűkösebb napok is, de ez is a kaland része.
Vágjatok bele bátran, egyszer élünk, csak azt bánod utolag amit nem tettél meg. Otthon is ülhetsz persze kockázatok nélkül, remek sztori lesz 30 év múlva :)
Már bocs!
De odahaza a szobádban ülve sem tudsz kijönni 2 hétre 10ezer Ft-ból!!!
Én belevágnék, vadkempingezőként is.
Annyit tegyetek meg, hogy a hazaútra elegendő pénz van nálatok, amit külön kezeltek.
Valaki írta az utcán zenélést/táncolást az is jó ötlet, vagy csak írtok egy táblát németül, hogy "turisták vagyunk, de elfogyott a pénzünk. Tudsz segíteni? :) "
Szerintem kaját ne vigyetek magatokkal sokat, főleg ha Németországba mentek. Az ottani Lidl, Kaufmann olcsó bolt, olyan árak vannak mint itthon. Műanyag palackot meg tuti visszavesznek a Lidl-ben, cseppet jobb áron mint itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!