Repülőgépen lehet mobiltelefont használni?
Hallottam sok helyről, hogy tiltott. De ha repülő üzemmódba van állítva, akkor elvileg lehet, nem?
Csak mert "azon van" az mp3-am, a kamerám stb így jó lenne ha legalább zenét tudnék hallgatni.
Sőt ha már itt tartunk, kamerázni lehet?:)
Köszi előre is!
Ez komolytalan dolog, hogy zavarja.
Először is a kutya nem ellenőrizte, hogy kinek mi újság a mobiljával. (többször ültem már repülőn)
Másodszor tegye fel a kezét, aki hallott olyanról, hogy tényleg megzavarta a repülő műszereit. Csak mondom, hogy pl a leszálló repülőtől párszáz méterre egyidőben több tucat ember használja a mobilját a reptéren...
Most eléggé megosztott vagyok belül:) Most akkor lehet vagy nem lehet? Repülő üzemmódban sem vagy igen? Utánnanéztem ennek és elvileg pont emiatt van ez a funkció a mobilban.
Meg am nemértem... Most felszállásnál nem lehet használni, mert bekavar, de repüléskor már igen és akkor már nem kavar be?
Ennyi marhaságot! Nos mobiltelefon-készüléket sehogy nem lehet használni. Kamerázni nem lehet, abból adódóan hogy ki kell kapcsolni. Zenehallgatásra a repülőn is van lehetőség: a szék karfáján van 1 kis dugó, oda kell bedugni a fülhallgatót amit magaddal viszel vagy a jobb gépeken adnak.
Amellett van 1 tekerő: azzal lehet stílust váltani.
Budapest Airport Biztonsági Igazgatás: Czicza Kristóf
#18 as ne viccelj :D Értem hogy miért adsz ilyen hasznos válaszokat XD
Lehet használni, egy bizonyos magasság felett, természetesen repülő üzemmódban.
Szerinted olvassa így 4 év múlva?
Már rég leváltották amúgy is, ha ilyen okosságokat beszél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!