Fel lehet vinni a repülőgépre bekapcsolt mobiltelefont, ha "repülő üzemmódba" van téve, azaz nem ad le semmilyen rádiójelet?
Igen.
Azért repülőgépes üzemmód.:D
En pont 3 napja repultem Wizzair-el es kulon feltunt, hogy mondtak, fel- es leszallaskor kapcsoljuk ki a mobilt teljesen, meg ilyen repulos uzemmodban se maradjon.
Szerintem a repulos uzemmod megfelelo akkor, ha mar a gep elerte a repulesi magassagot, ennyire senki nem lehet osszenove a mobiljaval, hogy ne birja ki azt arovid idot, elso a biztonsag en ugy velem.
OFF
egyébként nem zavar semmit a mobil... szal jelentősége nincs... térerő úgy sincs.. hacsak nem műholdas telód van...
de semmiképpen nem okoz jelzavart vagy ilyesmit a gépen :D...
ha már egy sima moziban, színházban blokkolják a telón a jeladást-vételt, akkor szerin ted egy repülőn nem???
én eddig 3x repültem de mindíg kikapcsoltam pedig nincs jelentősége...
attól h 20-30 éve még bezavart a telefon átal használt rádiófreki, attól ma már tuti hogy nem fog...
be is van bizonyítva... pl Mythbusters... xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!