Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Fel lehet vinni a repülőgépre...

Fel lehet vinni a repülőgépre bekapcsolt mobiltelefont, ha "repülő üzemmódba" van téve, azaz nem ad le semmilyen rádiójelet?

Figyelt kérdés
2010. aug. 14. 22:39
1 2
 11/12 anonim válasza:

:D meggyőztél XD

gondoltam h van valami amíért nem lehet használni, de nagyon nem zavarhat be amikor elérték a repülési magasságot... meg gondolom hogy van jelzavaró (színházban szoktam fellépni és van egy kütyü ami blokkolja a térerőt )

de akkor biztos van valami alapja ha meg van tilltva... ráadásul ha ott is dolgoztál akk bizti jobban tudod:D

mindenesetre én mondtam h mindíg kikapcsoltam a mobilom XD

köszi az infót:D

2010. aug. 30. 13:51
 12/12 anonim ***** válasza:

fel lehet vinni bekapcsolt mobilt, repülő módot sem kell bekapcsolni. ha komolyan érdekelné őket mobil blokkolót alkalmaznának, de ilyen nincs, vagy bekapcsolt mobil érzékelőt, nos, ezt sem vizsgálják. ezek néhány ezer forintos szerkezetek lennének, de mint mondtam nem érdekli őket. és hogy mennyire lehet mobilt használni, vannak olyan légitársaságok, ahol meg is engedik, és ugyan olyan gépekkel repülnek mint pl. a malév, úh ez csak hozzáállás kérdése.

és hogy megerősítsem magamat: :)

[link]

2011. jan. 31. 02:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!