Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Mire kell felkészülnöm ha...

Mire kell felkészülnöm ha Ibizán nyaralok?

Figyelt kérdés

Fiatal nőként felmerül bennem a kérdés vajon a csodálatos tengerpart és a fantasztikus szórakozóhelyek milyen veszélyt rejtenek magukban.

Mennyire lopnak ? Mennyire veszélyes?

2014. jún. 1. 04:48
 1/4 anonim ***** válasza:
66%
Az én ibizámról lelpoták a dísztárcsákat. És még nyaralni sem voltam.
2014. jún. 1. 06:01
 2/4 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem a szórakozóhelyek pont olyan veszélyt jelenthetnek, mint itthon. Amúgy a pénztárcádra lehet veszélyes :) jó sok pénzzel készülj.
2014. jún. 1. 06:48
 3/4 anonim válasza:
mehetek veled ibizára?
2014. jún. 1. 12:51
 4/4 anonim ***** válasza:
53%

Lopkodnak elég rafináltan ráadásul, zsúfolt klubban észre sem veszed! :S

Arra készülj fel, hogy nagyon nyitottak az emberek, értsd, simán bepróbálkoznak, letapiznak, ölelgetnek stb, mert hát mindenki jól érzi magát, meg bizonyos szerek miatt túláradó szeretetet éreznek egyesek :D

Veszélyesnek nem mondanám, bár a droggal elég könnyen lehet kapcsolatba kerülni, szóval érdemes odafigyelni az italodra stb.

Szóval a lényeg, vigyázz nagyon az értékeidre meg az irataidra! Még a szállodában is, ha csak nem 5*-os luxushotelbe mész :)

2014. jún. 5. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!