Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Help! Miket szerezzünk be...

Help! Miket szerezzünk be kempingezéshez?

Figyelt kérdés

Tavaly elég felkészületlenül mentünk, nem szeretném eljátszani azt újra.

Sátor oké, ketten leszünk benne, abba miket?

Min feküdjünk ami kényelmes is valamennyire, mivel takarózzunk?

Mivel világítsunk, az elemlámpából elegünk lett, mindig lemerült hamar. Van jobb megoldás?

Kajálni ti mit szoktatok? Mert nálunk kimerült a dolog a kifli-kenyér-felvágott-konzervnél.

Van olyan hogy sátorra riasztó? Pl ha valaki kinyitná sipákolni kezd hangosan, vagy ilyesmi... mert nem kocsival megyünk, így a sátorban lesz minden érték, habár nagy értékeket nem viszünk, pénzt bankkártyán tartom, gondolom úgy jobb.

Én tavaly meglepődtem, hogy milyen hideg volt éjszaka, majd szétfagytunk... mások miben alszanak a sátorban?

Szóval írjatok le mindent ami segíthet, köszi :)

2014. máj. 24. 14:15
 1/3 anonim válasza:

Én fekvőhelynek polifoam matracot ajánlanék meg hozzá hálózsákot, ezzel takarózás megoldva. Kajához meg lehet venni ilyen kis gázfőzőket. Ezen konzerves meg zacskós kajákat könnyedén el lehet készíteni és elég sokáig ki is tart a benne lévő gáz.

Továbbá lehet olyan lámpát venni, amiben aksi van és csak meg kell tekerni és már működik is.

2014. máj. 24. 16:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Elemlámpa helyett vigyetek fáklyát. Akár egész úton magatokkal vihetitek. Most nem tudom hol van, a télen még Szocsiban volt.
2014. máj. 24. 21:39
 3/3 anonim ***** válasza:

Eddigi tapasztalataim alapján írok!

Alvás: polifoam matracon(legkönnyebb,s legjobb ilyen alkalmakra), hálózsákban való alvás(jó hálózsák legyen), illetve az öltözet megfelelő legyen.

Kaja: kis gázpalackon lehet főzni, ha nem akartok a konzervek mellett maradni. Ezen kívül marad, amiket írtál.

Világítás: akkus elemlámpa, ahogy már írták. Illetve jó, nem akkuzabáló lámpa tökéletes(nekem nagyon sokat bírja).

Hol sátraztok majd? Kempingben?

2014. máj. 25. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!