Barbie babánál fontos a játéknál, hogy hajlítható legyen a térde, könyöke? Egyet szerezzünk be, vagy kettőt, esetleg kisbabát is, vagy "Ken" fiút is?
Én gyerekként örültem, hogy olyan barbiet kaptam aminek a térde hajlítható volt.
Felnőtt fejjel nem vennék egyáltalán barbiet a lányomnak.
Szerintem nem elég egy.
Nekünk több baba is van, és úgy játszanak velük szerepjátékokat. A hajlítás mindegy. Nekünk van Ken is, mert állandóan esküvőset játszanak.
Két lányom van.
nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
kedves első válaszoló!
Állatira egyetértek veled, és ugyanígy vagyok én is, de sajnos a szomszéd kislánytól fogva az összes ovistársának van, csak neki nincs...nem tudom, hogy a mostani kirekesztettség a jobb, nem tud bekapcsolódni a közös játékba a többiekkel, vagy a későbbi bulimia, vagy önértékelési zavar ami azért lássuk be, nem biztos, hisz annó neked is, nekem is, szinte mindenkinek volt ilyen babája, és mégis egész normális vagyok..azt hiszem..:-DDD
Így mint a szülés óta annyi másik elvemet, ezt is feladtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!