Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzünk meg egy nőt és építsünk fel egy párkapcsolatot?
Figyelt kérdés
Nők is adhatnak tanácsot. Érdekelnének pl. melyek azok a viselkedési formák egy férfinál ami a nőknek nem szimpatikus és sorsdöntő lehet egy kapcsolat szempontjából. Észrevehető-e a férfin, ha fél egy kapcsolattól vagy bizonytalan...25/F2013. okt. 1. 22:43
1/10 A kérdező kommentje:
És mi van akkor, ha a férfi úgy érzi, hogy a kiszemelt nő túl szép ahhoz, hogy megérdemelje és az övé lehessen?
2013. okt. 1. 22:43
2/10 anonim válasza:
Akkor ha úgy érzi, hogy túl szép hozzá, akkor úgy is van!
3/10 A kérdező kommentje:
Tegyük fel, hogy úgy van. De mért kellene azt gondolni, hogy túl szép és akkor nem próbálkozni nála?
2013. okt. 1. 22:46
4/10 anonim válasza:
Szerintem itt kapásból a bizonytalanságot a gond. Én mindig tartottam a határozatlan pasiktól, mert ha már az első randin bizonytalan akkor ki tudja keres-e még, vagy mennyire komoly. És persze ha a pasi már a randin is más nőket nézeget az sem túl jó pont egy olyan nőnél aki komoly kapcsolatot akar. Vagy ha mondjuk talaj részegre iszod magad.. :) De szerintem nincsenek teljesíthetetlen elvárások, általában ilyenkor csak annyit vár az ember, hogy normálisan viselkedjen a másik fél, aztán a beszélgetés alatt úgyis kiderül mennyire passzoltok össze.
5/10 anonim válasza:
Ha figyelsz rá, keresed a nőt, azt nyomulásnak, tolakodásnak veszi.
Ha nem figyelsz rá, nem keresed a nőt, akkor komolytalannak hiszik a szándékod, és szerinte csak egy éjszakára akarod ágyba vinni.
Ha rápillantasz más nőre, miközben vele ismerkedsz, akkor szerinte nem is akarsz tőle valójában semmit, csak játszol vele, átvered.
Ha nem nézel meg más nőt, miközben vele ismerkedsz, akkor szerinte túl sokat képzelsz az alakuló kapcsolatba, és megrögzötten (esetleg betegesen) összpontosítasz rá.
Undorodom a nőktől, a p.i.n.á.j.u.k.o.n kívül nincs rajtuk/bennük semmi értékelhető.
6/10 anonim válasza:
Pénzzel, kérdező. Sok pénzzel. Sok-sok pénzzel, és picikét még annál is többel.
7/10 A kérdező kommentje:
A kiszemeltemet nem érdekli a pénz.
2013. okt. 2. 13:58
8/10 anonim válasza:
Mérget azért ne vegyél rá. Ez az "engem nem érdekel a pénz" részükről csupán egy kisstílű félrevezetés.
9/10 A kérdező kommentje:
Ha érdekelné a pénz, akkor szóba sem állt volna velem, hiszen tudja nem vagyok egy pénzes ember. Mégis beszélget velem és nekem nagyon tetszik a nő. Viszont az önbizalmam az nem sok. Mindig azt gondolom, hogy túl szép ahhoz, hogy az enyém lehessen...
2013. okt. 2. 14:27
10/10 anonim válasza:
Érdekelne hogy alakul köztetek.. Ha tudja rólad hogy nem vagy multimilliárdos és ennek ellenére szimpatikus vagy neki, dumál veled, akkor talán van remény.. Add önmagadat, ne rejtőzzél maszk mögé. Ha ezek után lepattint, akkor legalább megtudod hogy sose akart tőled semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!