Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Hogy töltsem a buszon a...

Hogy töltsem a buszon a telfonomat?

Figyelt kérdés
Utazni fogok busszal több, mint másfél napot, és annyi ideig a telom nem fogja bírni. Valaki tud valami ötletet? Egyébként iPhone 5 és toltod tokot nem szeretnek venni!
2014. ápr. 2. 14:25
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Csomoszor vagyok repülő üzemmódban, akkoris majd tuti abban lesz!:) haha, csak az a baj, hogy olvasastol a kocsiban is mindig hányingerem van! Nem olyan könnyű kicserélni az aksit, szinte csak szervizesek tudjak! :/ köszönöm szépen!!
2014. ápr. 2. 16:21
 12/25 anonim ***** válasza:
27%
Látom, hogy az írástól is.
2014. ápr. 2. 17:32
 13/25 anonim ***** válasza:
73%

Egy Powerbank-ot kellene venned!

[link]

2014. ápr. 2. 17:43
 14/25 anonim ***** válasza:
19%
és a 70en vagytok eszedbe se jut h dumálni kellene inkább mint h kockulni?
2014. ápr. 2. 17:54
 15/25 anonim válasza:
21%

Mi olyan nehéz azon h kiveszed az aksit és beraksz egy másikat? vagy az vmi beépitett? bocs, nem volt még iphone a kezemben.

Egyébként én sem szeretek utazáskor beszélgetni, pláne tömegben. Oké nem titkokról kell beszélni de engem idegesít ha mások is hallják amit nem velûk szándékozok közölni. buszon vonaton meg lehetetlen halkan beszélni a zajok miatt. A mögöttem/elõttem ûlôk is hallják. Meg mi az már h egy tök idegennel elkezdesz beszélgetni? XD én nem tudnám elképzelni a dolgot :D am marad akkor az h nem játszol. csak zenét hallgass, ugy is repül az idõ, én zenével kb egy napig is elülnék :)

2014. ápr. 3. 15:17
 16/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az értelmes valaszt! Nem tudom kicserélni az aksit, mert baromi kicsi 2 csavart kene kicsavarozni hozza!:/

Nem idegenek lesznek körülöttem, sulival megyek, csak...alapból nem vagyok beszédes típus, és nem bírok sokat beszelni! Meg tenyleg zavaró, ha mindenki hallja!

2014. ápr. 3. 17:10
 17/25 anonim válasza:
75%
Megértem! csavaros aksi? tény h le vagyok maradva, de rohadtul nem tud lázba hozni az iphone :)
2014. ápr. 4. 06:40
 18/25 anonim ***** válasza:
21%
Az iPhone-t nem szabad szétszedni, ne tanácsolj hülyeséget a kérdezőnek, pláne ha nem ismered a típust.
2014. ápr. 4. 07:41
 19/25 anonim válasza:
73%
#18 én kérek elnézést, azt hittem simán eltávolítható az aksi!
2014. ápr. 4. 23:21
 20/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a valaszt! Én tudom, hogy az aksit nem érdemes kiszedni:)
2014. ápr. 5. 10:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!