Hogy töltsem a buszon a telfonomat?
Egy Powerbank-ot kellene venned!
Mi olyan nehéz azon h kiveszed az aksit és beraksz egy másikat? vagy az vmi beépitett? bocs, nem volt még iphone a kezemben.
Egyébként én sem szeretek utazáskor beszélgetni, pláne tömegben. Oké nem titkokról kell beszélni de engem idegesít ha mások is hallják amit nem velûk szándékozok közölni. buszon vonaton meg lehetetlen halkan beszélni a zajok miatt. A mögöttem/elõttem ûlôk is hallják. Meg mi az már h egy tök idegennel elkezdesz beszélgetni? XD én nem tudnám elképzelni a dolgot :D am marad akkor az h nem játszol. csak zenét hallgass, ugy is repül az idõ, én zenével kb egy napig is elülnék :)
Köszönöm szépen az értelmes valaszt! Nem tudom kicserélni az aksit, mert baromi kicsi 2 csavart kene kicsavarozni hozza!:/
Nem idegenek lesznek körülöttem, sulival megyek, csak...alapból nem vagyok beszédes típus, és nem bírok sokat beszelni! Meg tenyleg zavaró, ha mindenki hallja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!