Vonattal megyünk nyaralni, és 5-6 órát fog tartani az út. Mivel töltsem el addig az időt?
Figyelt kérdés
15/L2011. júl. 1. 15:24
1/8 anonim válasza:
az nem is sok, én utaztam 1 napot is ráadásul busszal!
amit lehet:
olvasás, zenehallgatás, keresztrejtvény, kártya, beszélgetés, alvás, ismerkedj másokkal.
2/8 anonim válasza:
hallgass zenét, nézd a tájat, olvass újságot, egyél, igyál, nézd a többieket a vonaton, az állomáson... ennél izgalmasabbat én sem tudok családi nyaralás esetére..
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2011. júl. 1. 17:09
4/8 anonim válasza:
Mi kb. 7órát fogunk utazni, addig lehet kiolvasok egy könyvet:-)
5/8 anonim válasza:
Olvass könyvet, vagy újságot, egyél valami kaját, pl. csoki, chips, ropi. Telefonon játszás! Vagy, ami a legjobb, és az idő is gyorsabban eltelik vele... aludj egy nagyot :D Mire felébresztenek már ott is vagytok :)
6/8 anonim válasza:
Keresztrejtvény, olvasás - még hasznos agytorna is mindkettő a kikapcsolódás mellett.
7/8 anonim válasza:
Tegyél be valami zenét a füledbe, aztán már aludhatsz is! Nekem mondjuk nem megy útközben alvás, valamiért nem tudok aludni, pedig utaztam már 24 órát is, de egy percet sem aludtam.:D 7 óra meg amúgy sem olyan sok. De ha mondjuk előtte nap nem alszol és útközben megiszol egy 6-8 sört, biztos elalszol! Ezt javaslom;)
8/8 anonim válasza:
Én zenét szoktam hallgatni meg beszélgetni a hosszú út alatt, mert iszonyat hányingerem lesz, akárhányszor lefelé nézek. De ha nem vagy ilyen hányós, akkor társasozhatsz, olvashatsz meg amiket előttem felsoroltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!