Hogyan töltsem le HU-minecraft-ra azt a kezelőpultot? (vagy mit)?
Figyelt kérdés
Teljesen kezdő vagyok.Már letöltöttem a MesterMC-t is,de az most valamiért nem indul el,úgyhogy letöltöttem a HU-minecraft-ot is,ami elindul.Csak az a baj,hogy nekem nagyon kéne az a kezelőpult ami MesterMC-n volt,amivel be tudtam állítani a napszakokat,a játékmódot stb.. Azt hol lehet letölteni (ha lehet)? Vagy esetleg valaki tud segíteni,hogy miért nem indul el a MesterMC-m? De főleg az előbbi kéne!
Help,please!
2014. márc. 29. 13:02
1/2 anonim válasza:
TooManyItems mod-ot beraksz mcpatcherrel (mester mc-n kliensnél is az van)
2/2 anonim válasza:
TooManyItems a mod neve, és MC patcherrel elég könnyű berakni, egyébként meg mikor meg van nyitva a tárolód/inventory, akkor nyomsz egy O (olga) betűt és azzal el lehet tüntetni meg fel lehet hozni a TMI kezelőfelületét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!