Angliabol valo hazautazaskor markas parfumoket draga hajvasalot kezipoggyaszba vagy nagy borondbe celszeru tenni?
Figyelt kérdés
Manchester repuloterrol kezipoggyaszba vagy a nagy borondbe celszeru draga hajvasalot, markas parfumot tenni? Hany darabra van korlatozva a parfum darabszama (4 db-ot vettem magamnak es ajandekba, par db-ot csak a nagyborondbe tudnek tenni a korlatozas miatt)? Csokikat engednek az angolok kivinni, melyik taskaban?2009. dec. 13. 23:16
1/5 anonim válasza:
Parfümöt semmiképpen ne rakd a kézipoggyászba ,mert a reptéren kidobatják veled!!Inkább tedd ruhák közé,ahogy a hajvasalót is...A parfümöket akár zoknikba is beteheted,bár nem fogják ellopni..
2/5 anonim válasza:
Első vagyok..Nem gond a 4 parfüm,és csokit is lehet haza vinni..A csokikat is teheted a nagy bőröndbe csak béleld ki,hogy ne törjön el..(bár csoki mehet a kézi poggyászba is..
3/5 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszt, a parfum kidobalast a kezipoggyaszbol sajat tapasztalatkent irtad? mindneki mast mond nekem a bepakolassal kapcsolatban. sokan ervelnek hogy a muszaki dolgokat csak is a kezipoggyaszba tegyem mert ellopjak a nagyborondbol.
2009. dec. 14. 15:39
4/5 anonim válasza:
Én nem szeretném megsérteni az 1-válaszírót,de inkább olyan helyre tenném ahol mindig felügyelet mellet van mert ha drága elég sok ember figyelmét felkeltí ezért jobb ha tudják hogyfolyamatos megfigyelés alatt van a táska.Csokit lehet hazavinni csak ne vidd túlzásba mert akkor lefoglalják és akkor kárba megy a pénzed.Parfümnél ugyan ez van.Vagy is én ezt javaslom.Remélem várnak otthon téged és biztos öülni fognak az ajjándékoknak.:)
5/5 A kérdező kommentje:
koszonom a Te valaszod is, kicsit megzavart a ket allaspont, de szerintem is a muszaki dolgot a kezipoggyaszba celszeru rakni.parfumre remelem nem faj senki foga a nagyborondbol mert csak oda tudom tenni mar.
2009. dec. 16. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!