Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Kézipoggyászba vagy feladandóba?

TijuMK kérdése:

Kézipoggyászba vagy feladandóba?

Figyelt kérdés
Egy tűsarkú cipőről lenne szó és félek hogy a feladandóba valami baja lesz, letörik a sarka ilyesmi, vagy csak én vagyok paranoiás?
2011. szept. 3. 16:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha attól nem törik le a sarka, hogy jársz benne, attól se fog, ha feladod a poggyászba. Tedd egy zacsiba, és a ruhák közé. Egyébként meg mitől is törne le?! Én ezt nem értem...
2011. szept. 3. 17:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Azon kívül, hogy egyet értek az elsővel, még hozzátenném, hogy ha ettől függetlenül szeretnéd, teheted a kézipoggyászba, cipőd vihetsz fel a gépre.
2011. szept. 3. 17:55
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, amúgy úgy hallottam dobálják a csomagokat azért gondoltam hogy megsérülhet, de most azon gondolkodok hogy lehet inkább abban utazok, az nem baj ha ki kell belőle állandóan bújni a fémkapunál.
2011. szept. 3. 19:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Kapunál bizony ki, ha 2,5 cm-nél magasabb az a sarok.

Tedd ruhák közé, és mindenképp műanyag bőröndöt vegyél, a többi pár út után tropa.

Én ott dolgozom, látom, hogy dobálják, még azt is, amire rá van írva, hogy törékeny. Meg bizonyos helyeken a szalagnál is zuhan.

Ettől függetlenül kicsi az esélye, hogy baja lesz, én a feladandóba tenném. De üveget, vagy kristálykészletet ne tegyen oda senki!

2011. szept. 3. 22:02
 5/5 A kérdező kommentje:
12 centis platformos, úgyhogy 100 százalékra vettem hogy le kell majd venni, őszintén szólva nem tudom, lehet akkor kézibe megy, bár el nem esnék benne, persze bőrönddel magassarkúban eléggé abszurd mászkálni
2011. szept. 3. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!