Kézipoggyászba folyadék hogyan?
tudom, hogy 50 ml a max folyadék amit fel lehet vinni, 1 literes zacskóban összesen.
na most tegyük fel van egy 200 ml-is naptejem, ha kiöntöm belőle a 3/4ét akkor vihetem magammal?
Nem tudom pontosan hogy működik, mindig megkerültem a folyadék kézipoggyászba tételét, de megmondom őszintén az általad említett példa elég nagy hülyeség lenne. 50 ml naptejjel nem mész messzire pláne ha mondjuk egy hétre mész tengerpartra. Ha megérkeztél bemész az első boltba, veszel egyet és kész. Ha csak kézipoggyásszal utazom, én is így szoktam. Veszek egy pici tök olcsó tusfürdőt, sampont kint, haza sem hozom, a maradékot kidobom, le van róla a gond.
Szerintem nem engedik fel úgy, hogy kiöntöd a felét (teszem hozzá ha kiöntöd a felét még mindig 100 ml lesz. :)
Nézz utána, minden légitársaság honlapján leírják, hogy kell a folyadékot pakolni.
Nem 50, hanem 100 ml. a határ. Ez azért fontos, mert sok utazó-borotvahab 75 ml-es, így vihető.
Mindig is csodálkoztam, hogy egyesek miért vállalják a cirkuszt, konfrontációt és miért próbálnak meg mindenféle praktikákat és trükköket csak azért, hogy átverjék azokat a szerencsétlen, alulfizetett, örökké savanyú pofájú ellenőröket ?
Csak annyit kellene tenniük, hogy a tiltott cikkeket nem a kézipoggyászba, hanem a feladott bőröndbe pakolják.
Pakold tehát a naptejedet a feladott bőröndbe !
én is csak kézipoggyásszal utazom, és épp most vettem új nagy kiszerelésű naptejet :P
utána nézek hátha van drogériákban mini kiszerelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!