Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Ismertek olyan oldalt, ami...

Ismertek olyan oldalt, ami összehasonlítja a világ országait különböző szempontok alapján?

Figyelt kérdés
Szeretnék külföldön munkát keresni, és ha minden jól megy, huzamosabb ideig kint maradni. A távolság nem gond, viszont mindenképp tengerparti, meleg környezetbe, jó életkörülményre vágyom. Turizmusban illetve szépségiparban dolgoznék szívesen. Olyan oldalakat keresek, ahol tényszerűen le van îrva több ország összehasonlítása, vakamint olyant, ahol élménybeszámolókat találok. Előre is köszönök minden ötletet:))!

2014. febr. 16. 22:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Málta
2014. febr. 16. 22:18
 2/11 A kérdező kommentje:

Oldalakat keresek, ahol összehasonlítanak országokat....

Tavaly voltam Máltán, bár nem tudom, ezt mire írtad...:)

2014. febr. 16. 22:24
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
2014. febr. 17. 01:02
 4/11 anonim ***** válasza:
Unikornis nem kéne? Mivel EU állampolgár vagy, ilyen szakmákban (nem kívánom lebecsülni, de sehol sem kifejezetten hiányszakma) csak EU országok jöhetnek szóba mert máshová nem kapsz vízumot. Jelenleg a déli EU államok gazdaságilag nem állnak túl fényesen tehát nem biztos hogy hemzsegnek az üres állások ilyesmiben...
2014. febr. 17. 10:38
 5/11 A kérdező kommentje:
Leget, hogy nem hemzsegnek az üres helyek, de nekem elég egy hely :p... Amúgy viccet félretéve,.. Voltam pár dél-európai orszàgban, és tényleg kell egy kis szemfülesség a jó munkalehetőségekhez, de még így is sokkal nagyobb számmal lehet találni, mint itthon, és a fizuk is jobbak. Vízum meg azért elég sok helyre nem kell:))
2014. febr. 17. 10:58
 6/11 A kérdező kommentje:
* lehet
2014. febr. 17. 10:59
 7/11 A kérdező kommentje:
A numbeo-s oldalt köszönöm!!:))
2014. febr. 17. 11:00
 8/11 anonim ***** válasza:
Munkavállaláshoz csak az EU-n belül nem kell vízum, minden más országba kell, akkor is, ha egyébként turistaként vízum nélkül utazhatsz oda. Tehát tényleg csak a déli EU-s országok maradnak, amiknek a gazdasága még a magyarnál is rosszabb helyzetben van, ami lássuk be elég komoly teljesítmény. Talán az egyetlen kivétel Gibraltár, megvan Nagy Britannia stabilitása és Spanyolország éghajlata egy helyen. De az meg olyan kicsi terület, hogy kérdéses, hogy mennyire pont te hiányzol nekik.
2014. febr. 17. 20:15
 9/11 A kérdező kommentje:
Igen, abban igazat adok, hogy a ő gazdasági helyzetük se rózsás, de mondjuk én kint dolgoztam spanyoloknál és kétszer annyit tudtam keresni diploma nélkül azzal a munkával, amivel diplomásként fele ennyit tudnék. Tehát ami nekik rossz helyzet, az még nem biztos, hogy nekünk is feltétlenül az. És azért szerintem mindent meg lehet oldani, én igazából pont emiatt a magyar felfogás miatt szeretnék itthonról elmenni...
2014. febr. 17. 21:03
 10/11 anonim ***** válasza:
2014. febr. 17. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!