Hogyan menjek világgá?
Persze nem a szó szoros értelmében, de elterveztem, hogy világot akarok látni. Fiatal vagyok, van némi pénzem, de nincs elég tapasztalatom. Mi más segítene, mint a világgá menés?!
Igen, tudom, jól át kell gondolni. Át fogom. De ha mellette döntök, hogy kezdjem el? Merre menjek? Mi legyen az úti célom?
Azt elárulom, hogy közel lakok Budapesthez.
Először is kell egy tarisznya, amit a nyakadba tudsz akasztani.
Abba kell belerakni azt a hamubasültpogácsát, amit öreganyád süt meg neked, mielőtt útnak indulnál.
Az nem jó, ha Pest irányába veszed az irányt, késő este kell indulnod és a nagy-sötét-sűrű-erdőbe kell bemenned.
No ha már ott vagy a kellős közepén, és a bagoly elég közel és elég hangosan huhog neked, akkor már jó helyen vagy!
Mennyi a pénzed?Mi az úti cél?10 milla alatt ne is gondolkozz!
Pár száz ezerből meg ha neki vágsz koldusként fogsz valamelyik sikátorba kikötni!
Eszedbe ne jusson a tömegközlekedés, vagy bármilyen jármű, azzal sohasem érsz el a világ végére!!!!
Csak a két lábad, egy jó kis göcsörtös botot vehetsz a kezedbe, megkönnyítve a járást, mint régen a "garabonciás diákok".
Minimum a bakonyi-erdőkbe kell magadat bevenni, tehát attól függ, hogy merre laksz, úgy vedd az irányt, hogy odáig eljuss! Az már jó, ahol még a madár sem dalol!
Te klinikai est vagy!
Inkább keres egy jó orvost mert te egy fantázia világban élsz!
Nem tudod te még hogy mi az élet!
Ha annyira fiatal vagy inkább a tanulással foglalkoznál hogy vidd valamire!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!