Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Van-e olyan ember itt, aki...

Dubee kérdése:

Van-e olyan ember itt, aki hozzám hasonlóan neki vágna egy európai körutazásnak?

Figyelt kérdés

Ha kell egyedül is elindulok Budapestről, viszont jobb lenne egy útitárs. Az utazás lebonyolítása elsősorban stoppal történne. Régóta dédelgetett vágyálmom ez.

Itt az idő hogy megvalósítsam!

2014. jan. 26. 21:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Mi ketten a barátommal indulunk nyáron egy szép európai körutazásnak. Már félig meddig megvan a terv,hogy mi az amit mindenképpen látni akarunk, és hol szálljunk meg. (minél olcsóbban akarjuk kihozni, de jó is legyen) de mi nem stoppolunk, inkább kocsival megyünk, így biztos eljutunk a célhoz.
2014. jan. 26. 22:12
 2/7 anonim válasza:
hát neki vágnék de csak 15 vagyok és debreceni és persze nem télen minimum májusba nem kell félni hogy megfagysz ha senki nem vesz fel...
2014. jan. 26. 22:14
 3/7 anonim válasza:
Jajj ez nekem is nagy álmom csak sajnos 16 vagyok de ha vársz 2 évet:P
2014. jan. 26. 22:36
 4/7 anonim ***** válasza:

Én a stoppot nem tartom biztonságosnak. Ráadásul az inkább arra visz amerre a vezető megy. Aztán hogy te hova akarsz menni és mit akarsz megnézni, már nem igen érdekli őket.

Ellenben van ilyen vonatjegy, ami mindenre jó Európában, 2 hétig, vagy ameddig. Az én ismilyeim ilyennel voltak. Vonatoztak ide-oda, megnéztek ezt-azt.

2014. jan. 26. 22:41
 5/7 anonim ***** válasza:

Én szívesen mennék veled, írj privit és beszéljünk meg egy találkozót.

Üdv: egy baltás gyilkos

2014. jan. 26. 22:45
 6/7 A kérdező kommentje:
Eddig csupán a szomszédos országokban stoppoltam, természetesen nem veszélytelen. Én az a fajta ember vagyok aki menekülne a monoton, szürke hétköznapok egyhangúságából. Barátnőm nem is támogat ebben, de ez már nagyon régi tervem.
2014. jan. 27. 10:44
 7/7 anonim válasza:
Hát ha szép lány lennél akkor talán. de ezek alapján nem vagy az szóval csak ha szerzel csajokat.
2014. febr. 12. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!