Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Olcsó nyaralás Európán belül?

Lujzy kérdése:

Olcsó nyaralás Európán belül?

Figyelt kérdés
Szeretnénk el utazni nyáron valahova. Fontos hogy legyen tenger. De kiránduló lehetőség is legyen. Lehetőleg autóval szeretnénk menni. Már voltunk olasz országban,görög országban. Ott is autóval. Szóval legyen olcsó,külföld,tenger,autós. :)

2013. nov. 17. 14:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Én még nem voltam ott, de úgy tudom, Bulgária az olcsóbb helyek közé tartozik, és szép is.
2013. nov. 17. 15:02
 2/6 anonim ***** válasza:
horvát?
2013. nov. 17. 15:11
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze most majd jön a lepontozás, de Ukrajna? Én 8-szor voltam, és nagyon meg vagyok elégedve vele, olcsó, és érdekes ország, a Krím-félszigeten ráadásul remek kirándulásokat lehet tenni a hegyekben.
2013. nov. 17. 21:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Olcsó? Nem is hallottam még olyat, hogy valaki oda megy nyaralni, de érdekel!
2013. nov. 17. 21:53
 5/6 tar pai válasza:
Ha van idegrendszeri vagy stressz probléma, akkor kifejezetten javasolt a környezetváltozás
2013. nov. 19. 12:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Montenegró, gyönyörű hegyeik vannak, és azok a szép kis hegyi falvak, ahol az isteni finom házi sonkát, sajtot és pálinkát árulják... Hmm... Gyönyörű az az ország!!!
2013. nov. 21. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!