Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Egy hétre Londonba kb. mennyi...

Egy hétre Londonba kb. mennyi pénz kell?

Figyelt kérdés

Az utazásba benne vannak a belépőjegyek, szóval arra már nem kell pénzt vinnem. De néhány angol ételt megszeretnék kóstolni, kávét inni és 5embernek egy kis ajándékot hozni. Még sosem voltam ott, így ötletem sincs mennyi pénzt vigyek.

Aki járt már ott, nagyjából tisztába van az árakkal, az tudna segíteni, hogy mennyit érdemes vinni?

(Nem akarom, hogy kevés legyen, de sokat sem szeretnék magammal vinni)

2013. jún. 28. 11:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Hú, én is most megyek majd. Meg voltam is már, így tudom, hogy London sajnos nagyon drága, az ételek is.

Az árfolyam sem túl jó most, szóval én egy hétre úgy gondolom, hogy kb. 90.000,- Ft-ot kell, hogy vigyek. De persze igyekszem majd nem elkölteni, mert tudom, hogy ez rengeteg pénz. :S

2013. jún. 28. 12:14
 2/5 Megidézlek válasza:

2L Coca-Cola kb. 1.5-2font

1 nem mcondaldsos, hamburger ilyen arab büfékben (elég jók sztem) 1-2.5font. 2.5fontért már kőkemény half poundert kapsz! (2x annyi hús, mint egy bigmacben)

mcdonalds 1bigmac szendvics kb. 3-4font

étteremben 1 fogás kb. 5-10font (3-4zona, befelé haladva ez egyre több, jobb helyeken mint pl. wimbledon megint több belet)

1pint sör pubban kb. 4-6font

1doboz 20szálas cigi 6.5fontnál kezdődik

jégkrém a boltban magnum kb. 1.5font

kávé Costaban, Starbucksban kb. 2fontnál kezdődik

Ha valami érdekel még kérdezz

2013. jún. 28. 12:36
 3/5 A kérdező kommentje:
Akkor kb. 220font elég?:)
2013. jún. 30. 23:13
 4/5 A kérdező kommentje:
150fontot vittem, amiből még maradt is kb. 25
2013. júl. 14. 22:36
 5/5 mindedj válasza:

hát.

minumum 5 millió fT repülő nélkül

5000000-vám-napi 500 ezer utcai rablás-napi 700 ezer buszjegy (buszút oda-vissza)-

2013. júl. 16. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!