Valaki ment már ki Londonba a Londonimunka.eu által?
Így weblap alapján egész korrektnek tűnik, de nincs vele tapasztalatom.
Viszont olvasd el ezt is:
Aztán mérlegeld kinek van igaza. Én nem mondok egyikről sem véleményt, mivel nincs tapasztalatom. Csak lehet ilyet is olvasni a neten, meg olyat is.
Én múltkor olvastam egy cikket ami ezzel az oldallal kapcsolatos. Ha megtalálom belinkelem de röviden ennyi a lényeg:
Srácunk kiment ezzel a céggel, minden levegővételéért szinte pénzt kértek, bla bla munka persze sehol semmi. 1 hónap után idézem "menekültem haza".
A kis angol túra 700ezer forintjába került.
Ahhoz képest, hogy én 19 évesen semmi előre leszervezett dologra mentem ki, mindössze 100ezer ft-al szerintem elég mázlim volt.. Első héten találtam munkát és pár hónapig kint is maradtam, majd utána jöttem haza:)
Köszönöm a válaszokat! Azért kérdeztem mert tesóm akar kimenni jövőre(ő is most 19 éves) és nem tudja, hogy hogyan, Kinézte magának ezt a közvetítő céget, de ő is vegyes tapasztalatokat hallott. Akkor szerintetek "csak úgy", egyedül érdemes kimenni? Ő sem tudna sok pénzzel menni, és ami talán a nagyobb gond, hogy nem valami jó angolból...kint szeretne jól megtanulni.
És én azt hallottam, hogy mostanában megszigorították ezt a dolgot és már nem olyan egyszerű kint elhelyezkedni, mint régebben...nem tudom ez mennyire igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!