Baba-27 kérdése:
Ryanair-el megyünk Brüsszelbe és online szeretnék becsekkolni, de amikor a foglalás "középhez" érek, akkor 10 euró a helyfoglalás. Rámentem, arra hogy köszönöm nem és tovább lépett. Akkor a "gép" által kiosztott helyett fogjuk megkapni?
Figyelt kérdés
szeretnénk kinyomtatni a jegyeket,de azokon nincs rajta a személyi ig. számunk,pedig azt is beírtam....ezt én miért nem látom?2012. nov. 1. 17:36
1/4 anonim válasza:
Ha nem foglaltatok konkret helyet, akkor oda ultok ahol van hely. Az elso 5 sor kivetelevel barhova. Amit szerintem erdemes megvenni, az az elsobbsegi beszallas. 5 euro, es nem kell egy oran keresztul sorbanallnod es elsokent szallhatsz be. A beszallokartyan meg a neved a lenyeg bar en ugy emlekszem hogy rajta szokott lenni a szemelyi ig. Szama, de ne aggodj emiatt biztos nem lesz baj! Jo utat!
2/4 anonim válasza:
Oda ültök, ahol van hely. A foglalt helyekről úgyis egyből "elzavarnak". A beszállókártyán már rég nincs szem. szám, azt csak a csaj látja a monitoron mikor beolvassa a vonalkódot. Bár amilyen gyorsan csinálják, kétlem hogy ellenőriznék is, inkább csak formalitás.
3/4 anonim válasza:
Nincsenek kiosztott helyek, kivéve azt a néhány fizetőset (első sorok, vészkijárati helyek). Oda ülsz ahova tudsz, mint egy bkv buszon mondjuk. Csak a BKV-val ellentétben itt biztosan le tudsz ülni valahova, legfeljebb ha többen mentek akkor nem biztos, hogy egymás mellé. Persze ha időben szállsz fel, akkor tudtok egymás mellé is ülni.
4/4 anonim válasza:
Szerintem már nem érdekes a személyi ig. szám, a wizzairnél például már nem is kell feltüntetni sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!