Már egy ideje beszélgetek egy fiúval, aki Úl-Zélandon él, szeretnék augusztusba elutazni hozzá, hogy jobban megismerjük egymást, mi kell az odautazáshoz? Valami orvosi papír vagy elég az útlevél? Hogyan tudok a legolcsobban eljutni oda? Zs
Jó sokáig vitázhatunk hogy mi a közvetlen szó jelentése.
De ha te felszállsz A pontban és B pontban leszállsz anélkül hogy átszállnál más járatra akárhogy nézem az közvetlen járat. Legalábbis az A pontból utazó részére az.
A "Stopover" pedig más téma.
Ausztráliába a vízum már bonyolultabb. Bankszámlakivonatot kérnek tőled a vízum elbírálásához, amin egy jó egészséges összegnek kell lennie (300.000 forinttal azonnal elutasítanak).
Amennyiben nincs elegendő pénzed, azcesetben kell egy befogadó személy, akinek ugyancsak el kell küldenie a bankszámlakivonatát egy raklap nyilatkozattal.
Nem akarok álmokat törni, de remélem tisztában vagy vele, hogy az ilyen "kissé őrült" lányokat azért párszor meg is csinálják a derék kiwik és ozzik. Ez igencsak a trend (nem muszáj nekem hinni, de én éltem köztük).
Ha már csak a költőpénzt nézzük -ami a világ legdrágábbként nyilvántartott országaiban igencsak tetemes-, akkor inkább egy délkelet ázsiai bemelegítéssel kéne kezdeni. Az is bőven jó és árban még repjeggyel együtt is ugyanott van.
Ha ilyen oldalról nézzük, akkor félúton van a prostitúció és a kitartottság bűncselekménye között.
De az embernek kell egy erős gyomor is ehhez.
Nem igazán tudom hogy jutottál el a kitartottság és a prostitúció témához egy utazási kérdéssel kapcsolatban, utolsó, azért kissé beteges gondolkodásra utal, de nem fognálak vissza a monológodban..
Mindenesetre jó utat, kérdező!
Te tudod, hogy megér-e neked ennyit és az is igaz hogy nem kockázatmentes.
Jó neked hogy van erre kereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!