Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Már egy ideje beszélgetek egy...

Már egy ideje beszélgetek egy fiúval, aki Úl-Zélandon él, szeretnék augusztusba elutazni hozzá, hogy jobban megismerjük egymást, mi kell az odautazáshoz? Valami orvosi papír vagy elég az útlevél? Hogyan tudok a legolcsobban eljutni oda? Zs

Figyelt kérdés
2013. máj. 21. 17:02
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, időközben változott kicsit a program, mert ez a fiú Ausztráliába dolgozik és ott lesz hosszú ideig, így oda fogok, menni, az is körülményes tudom, de laknak ott rokonaim szóval ha bármi gáz van hozzájuk tudok, menni, a fi meg azt mondta hogy mivel miatta mennék, ki ezért ő ragaszkodik hozzá hogy kifizesse nekem a repülőjegyet, majd meglátjuk így lesz-e. Őt is bolondnak tartják, ahogy engem is hogy képes vagyok egy fiú miatt kimenni, ha nem jön össze legalább nyaraltam egy jót, én pozitívan állok a dolgokhoz, lesz ami lesz :)
2013. máj. 22. 19:57
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Jó sokáig vitázhatunk hogy mi a közvetlen szó jelentése.

De ha te felszállsz A pontban és B pontban leszállsz anélkül hogy átszállnál más járatra akárhogy nézem az közvetlen járat. Legalábbis az A pontból utazó részére az.

A "Stopover" pedig más téma.

2013. máj. 23. 15:08
 13/16 anonim ***** válasza:
76%

Ausztráliába a vízum már bonyolultabb. Bankszámlakivonatot kérnek tőled a vízum elbírálásához, amin egy jó egészséges összegnek kell lennie (300.000 forinttal azonnal elutasítanak).

Amennyiben nincs elegendő pénzed, azcesetben kell egy befogadó személy, akinek ugyancsak el kell küldenie a bankszámlakivonatát egy raklap nyilatkozattal.

Nem akarok álmokat törni, de remélem tisztában vagy vele, hogy az ilyen "kissé őrült" lányokat azért párszor meg is csinálják a derék kiwik és ozzik. Ez igencsak a trend (nem muszáj nekem hinni, de én éltem köztük).

Ha már csak a költőpénzt nézzük -ami a világ legdrágábbként nyilvántartott országaiban igencsak tetemes-, akkor inkább egy délkelet ázsiai bemelegítéssel kéne kezdeni. Az is bőven jó és árban még repjeggyel együtt is ugyanott van.

2013. máj. 25. 02:10
 14/16 anonim ***** válasza:
76%
Tudom, hogy a mai a párválasztásnál már nagyon fontos a másik anyagi helyzete, ez érthető is egy ilyen világban, de azért szerintem nem kéne átesni a ló túloldalára. Persze értem, hogy most ráköltesz mondjuk 600.000Ft-ot, aztán ha az illető mondjuk havi szinten keres annyit, ennek gyakorlatilag a felét "megkapod" (szolgáltatások mint lakhatás, étel-ital, nyaralás formájában), akkor már 2-3 hónap alatt ez a befektetés megtérül. De szerintem itt túl nagy a kockázat, ha ez ennyire fontos, inkább válaszz magadnak párt Angliából, vagy Írországból.
2013. máj. 25. 10:23
 15/16 anonim ***** válasza:
52%

Ha ilyen oldalról nézzük, akkor félúton van a prostitúció és a kitartottság bűncselekménye között.

De az embernek kell egy erős gyomor is ehhez.

2013. máj. 25. 14:07
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem igazán tudom hogy jutottál el a kitartottság és a prostitúció témához egy utazási kérdéssel kapcsolatban, utolsó, azért kissé beteges gondolkodásra utal, de nem fognálak vissza a monológodban..

Mindenesetre jó utat, kérdező!

Te tudod, hogy megér-e neked ennyit és az is igaz hogy nem kockázatmentes.

Jó neked hogy van erre kereted.

2013. jún. 1. 03:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!