Útlevél újítás, mennyibe kerül most és mennyi idő alatt lesz kész normál eljárással?
Most csinálnék útlevelet, normál eljárással Budapesten. Most mennyibe kerül? 30 hónap alatt kész lehet?
Köszönöm a segítséget!
A központi okmányirodában nem kell időpont. 30 napos a normál határidő, de nekem 3 hét alatt készült el, sms-ben értesítettek. Sürgős esetben 1 nap alatt is elkészül, de ahhoz mélyen a zsebbe kell nyúlni.
Itt vannak az árak.
Köszi! Inkább a kerületemben mennék az Önkormányzatba, nincs kedvem városba beautózni. Ide se kötelező az előjegyzés, de ajánlották, hogy akkor nem kell órákat várni. Ez jobb is így, de csak május 8-ra kaptam időpontot. Mondjuk bőven elég, ha júniusra készül el. Lehet maximum beugrom egyszer, megnézem hányan vannak előttem, hátha szerencsém van és nem sokat :-)
Köszi a linket is, most már tudom az árakat is! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!