Már egy ideje beszélgetek egy fiúval, aki Úl-Zélandon él, szeretnék augusztusba elutazni hozzá, hogy jobban megismerjük egymást, mi kell az odautazáshoz? Valami orvosi papír vagy elég az útlevél? Hogyan tudok a legolcsobban eljutni oda? Zs
Utaztal mar repulon? Milyen messze repultel eddig eletedben?
Csak azert kerdezem, mert Uj-Zeland (Budapestrol) a legjobb esetben is minimum 2 atszallas lesz, minimum 27 ora utazas, aminek a nagyreszet ulo helyzetben fogod tolteni.
Megneztem neked az egyik keresoben: az a jegy, aminel a legkevesebb idot toltod az utazassal (27 ora) 540ezer forint, ha a legolcsobbat kered, akkor az "csak" 450ezer forint, de az mar 30 orat vesz igenybe (ezek juliusi arak).
Es ebbe meg nincs beleszamolva az, hogy kimesz a repterre minimum 2 oraval elobb, plus Aucklandbol a repterrol elmesz a fiu lakasaig...
Biztos hogy egy idegen fiu ennyit meger neked? Hany eves vagy amugy?
Miert nem jon a fiu hozzad? Ha o is ugy erez, ahogy te, akkor neki illene utaznia ennyit. Ha o nem erez ugy ahogy te, akkor meg nincs mirol beszelni!
Az előző hozzászóló annyira utánanézett, hogy már csuda.
Egy átszállással, Londonból van KÖZVETLEN járat.
Kelet felé HongKong-ban száll le a gép (tankolás-utas felvétel), nyugati irányban Los Anegeles-ben száll le. (ez 2 órás földi tartózkodást jelnt)
ma 21:36 tenyeg utana neztem, az expedia.com-ot hasznaltam es beirtam hogy BUD es AKL es csak 2 atszallasos opciot dobott ki :( De neked gratulalok, nagyon gyors vagy masok hibajanak eszreveteleben.
Kerdezo, elnezest ha fatalisan felreinformaltalak volna!
Ha kimész egy hónapra, benne lesz egy millában.
Életed legdrágább csalódása lesz...
A "legolcsóbban" kategória is minimum többszázezer forint.
Az exem bátyja Aucklandben lakik. Budapest-Frankfurt-Szöul-Auckland útvonalon mentek. Ez picivel több repülés, mint 1 nap. Utaztál már repülővel? Ha nem, nem biztos, hogy egy többszörös átszállást kéne próbálnod.
Illene inkább, hogy a fiú látogasson meg téged.
Új-Zéland meg nagyon drága. Költőpénzzel, utazással nem úszod meg 6-800e alatt.
tegnap 22:54
Nem kioktatás és hiba keresés miatt írtam, csupán helyesbítés végett. Mert sokan azt gondolják hogy Új Zélandra körülményes eljutni.
Expedia általában a legolcsóbb, javarészt 2-3 átszállásos utakat adja ki. Ember függő ki mennyire akar átszállni,várakozni. 2-3 átszállásnál már esélyes a 10-12 óra várakozás.
Aztán kedves kérdező, mivan ha a pasi becsap és elad ribancnak?
utana neztem, mert zavart, hogy valamit elneztem
atszallasnak neveztem azt ami nem az... az expedia is ugy hirdeti hogy 2 stops, vagyis megallo, de ebbol csak az egyiknel kell atszallni, a masik megallo csak tankolas,
"KÖZVETLEN" jarat pedig az, amikor a gep felszal Abol es leszall Bbe, ha utkozben meg megallnak Cben tankolni, akkor az mar nem kozvetlen jarat, hanem jarat megalloval...
mindegy, a lenyeg, hogy amit fentebb irtam arak es utazasi idok, azok tovabbra is ervenyesek, ha most veszi a jegyet es juliusban utazik
Lehet jatszani a datummal, talan szeptemberben olcsobb, a lenyeg, hogy tobbszazezer forint alatt nem ussza meg a kerdezo es minimum egy teljes napot utazik...
szerintem csak kivancsiskodik, almodozik; kizart, hogy epeszu ember egy vadidegen miatt elkoltson ennyi penzt es ennyi idot az eletebol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!