Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Mi ez a sörsátras rendszer a...

Mi ez a sörsátras rendszer a reptéren? Nem ciki ez nagyon?

Figyelt kérdés

Szerintem elég gáz, hogy erre kényszerítik az utasokat. Persze azt is mondhatnám, hogy mit várok egy 5 ezer ft-os jegyért, de nem mindig ilyen olcsó a jegy, van amikor majdnem annyit kell fizetni érte, mint a nem fapados járatokon.

Jártam már jó pár reptéren, de egynél sem emlékszem buszos transzferre, tényleg van még valahol ilyen rajtunk kívül??? Máshol gyalog mennek az emberek a géphez, ahol nem megoldható a csőre tétel. Hát nem egyszerűbb? A múltkor negyed órát állt a busz mielőtt elindultunk volna, a lányomnak wc-znie kellett a buszon, 3 éves, szegény úgy sírt, majdnem bepisilt mire felértünk a gépre.

2012. nov. 8. 22:43
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

A 7-es válaszolóval tökéletesen egyetértek. Amúgy köszönöm mindenki véleményét.

Azért sok reptéren megfordultam én is, de ilyet akkor sem láttam, igaz én főként olyanokon voltam, ahol ez a gennyes ryanair még nem telepedett be. (Talán nem véletlen) Mellettük a többi légitársaság nehezen tudja felvenni a versenyt az olcsó kategóriájú jegyeikkel, ezért kénytelenek követni a példájukat és lealacsonyodni ilyen szolgáltatási szintre.

2012. nov. 9. 15:51
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem is nagyon ciki.elég sok helyen voltam már,de ilyet még nem láttam.

baromi jó országimázs mondhatom,így megy el tőlünk egy turista is...

fapadosok sokszor olcsó,de vannak olyan helyek,pl.London,nyári üdülőhelyek),ahova annyiba kerül egy jegy,mint egy normál társasággal.

Számomra egyébként a wizzair egyértelműen silányabb...

2012. nov. 9. 23:40
 13/14 anonim ***** válasza:
Annyi baromságot írtok... Azért mert valaki fapaddal utazik elvár egy minimum szolgáltatást. A Ryanair meg a wizz sok helyen rá van kényszerítve a buszra vagy utashídra. Itthon inkább nyalnak nekik..meg egyáltalán a ryanair számba nem vehető társaságok közé sorolandó. Igénytelen embereknek való, hisz a cég üzlet politkája is az.
2012. nov. 12. 14:51
 14/14 anonim ***** válasza:
*politikája
2012. nov. 12. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!