Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Mi ez a sörsátras rendszer a...

Mi ez a sörsátras rendszer a reptéren? Nem ciki ez nagyon?

Figyelt kérdés

Szerintem elég gáz, hogy erre kényszerítik az utasokat. Persze azt is mondhatnám, hogy mit várok egy 5 ezer ft-os jegyért, de nem mindig ilyen olcsó a jegy, van amikor majdnem annyit kell fizetni érte, mint a nem fapados járatokon.

Jártam már jó pár reptéren, de egynél sem emlékszem buszos transzferre, tényleg van még valahol ilyen rajtunk kívül??? Máshol gyalog mennek az emberek a géphez, ahol nem megoldható a csőre tétel. Hát nem egyszerűbb? A múltkor negyed órát állt a busz mielőtt elindultunk volna, a lányomnak wc-znie kellett a buszon, 3 éves, szegény úgy sírt, majdnem bepisilt mire felértünk a gépre.

2012. nov. 8. 22:43
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
2012. nov. 8. 22:43
 2/14 anonim ***** válasza:
40%

De nagyon ciki.. Ezek a fapadosok rengeteget sporolnak én félek belegondolni, hogy ha ilyen megoldásaik vannak, akkor milyen lehet a gépek állapota a karbantartás, illetve a személyzet..

Én eleinte utaztam a Wizzairrel, most már nem. Nem a fapadossal van a gondom, de azért egy bizonyos szintet elvárok ha már repülők. Nincsenek nagy igényeim, de nem állnék a hidegben egy sátorban ahol sem egy szék, sem wc. Plusz nekem az sem tetszik, hogy mindenért pénzt számolnak fel..

2012. nov. 8. 23:10
 3/14 anonim ***** válasza:
Elég gáz! Szerintem nem is maga a sátor a gond, hanem az, hogy odatelepítették a beszállítást is. Ha tényleg csak pár percet kellene ott várakozni, mint korábban a gépek előtt, akkor még jó is lenne, de így hogy ott kell sorbanállni az ellenőrzésre akár 1 órát, az nagyon gáz.
2012. nov. 8. 23:11
 4/14 A kérdező kommentje:
Örülök hogy egyetértünk. Igen, külföldön tényleg úgy van, hogy várakozni még bent kell (a melegben) és csak induláskor kell kilépni. Visszafelé is sokkal kényelmesebb, nem kell 10 percet állni a hideg buszon.
2012. nov. 8. 23:16
 5/14 anonim ***** válasza:
26%

Nem jártál elég helyen külföldön. Angliában is több nagy reptéren üzemel ugyanez a rendszer, kint ácsorogsz a hidegben, jobb esetben legalább szélvédett, de az se mindenhol. Nem ciki bizony, ha fejlett, nyugati országokban is ugyanez van.

Buszok szintén. Legalább 5 repteret tudnék felsorolni, ahol kellett buszozni.

A ciki az az, hogy nincs egy nemzeti légitársaságunk. Meg, hogy a 2 megépített, gyönyörű terminálunkból 1 üzemel. Meg, hogy a reptér forgalma visszaesett a béka feneke alá. Ezek a cikik.

2012. nov. 8. 23:46
 6/14 anonim ***** válasza:
45%

Én nem érzem cikinek. A fapados gépeken valami eszméletlen olcsón lehet utazni, érdemes megnézni, hogy az adott távon mennyit kellene fizetni pl. vonattal.

Vannak dolgok, amiken nem tudnak spórolni. Ilyen szerintem a biztonság. Vannak viszont, amiken igen, tipikusan ilyen a kényelem.

Választási lehetőségünk egyébként mindig van. Mi döntjük el, hogy fapadossal repülünk 15 ezerért vagy pl. lufthansával 150 ezerért.

Ha pedig a fapados mellett döntünk, akkor el kell fogadni, hogy ők azt vállalják, hogy gyorsan, olcsón elvisznek A-ból B-be. Ennek azonban két óra kényelmetlenség az ára.

2012. nov. 9. 08:49
 7/14 anonim ***** válasza:
22%
Nekem a fapados cégek ajánlatai soha nem adtak olcsóbb ajánlatot, mint a rendes légitársaságok. Emellett még kényelmetlenséggel is jár az egész. Jövő héten megyek Párizsba 34.000 -ért Air France-szal, a fapadossal(Ryanair), ha viszek csomagot, akkor 36.000-re jött volna ki mindez. Csesszék meg és dugják fel a szolgáltatásaikat maguknak. A fapadosok spórolnak mindenen, én abban sem hiszek, hogy a biztonság elég pénzt költenek. Nem bízom bennük, egyszerűen bármikor lehet valami, a pilótáknak, személyzetnek sem könnyű ez a 25 perces forduló. Előbb-utóbb baj lesz a nagy spórolásból.
2012. nov. 9. 09:51
 8/14 anonim ***** válasza:
Ha jól értelmezem a linkelt cikket akkor a fapadosra jegyet váltók itt "várakozhatnak"? Nem használhatják a terminálon belüli várótermet és wc-t? Azért kérdezem mert én még soha nem utaztam repülővel(27N) Mondjuk ha igy van,akkor az elég nonszensz..
2012. nov. 9. 10:02
 9/14 anonim ***** válasza:
22%

"Ha jól értelmezem a linkelt cikket akkor a fapadosra jegyet váltók itt "várakozhatnak"? Nem használhatják a terminálon belüli várótermet és wc-t? Azért kérdezem mert én még soha nem utaztam repülővel(27N) Mondjuk ha igy van,akkor az elég nonszensz.."

Igen, jól értelmezed. Sok mindent meg mernek maguknak engedni ezek a mocskok, de még külföldön is, nem csak otthon. Az emberek meg sorban állnak a jegyeikért, "há mer az ocsó!" Aki egy kicsit is igényes, az maximum 1 alkalommal repül fapadossal. Személyzet: 0, Kiszolgálás: 0, Kényelem: 0, Repülőgépeiken a helyek extrém szűkek, a normális üléstávolságú helyekért plusz pénz, stb. Szemét banda az összes.

2012. nov. 9. 10:07
 10/14 anonim ***** válasza:

"Olcsó húsnak híg a leve"

Ezért a pénzért/viteldíjért ennyi jár!

2012. nov. 9. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!