Mi ez a sörsátras rendszer a reptéren? Nem ciki ez nagyon?
Szerintem elég gáz, hogy erre kényszerítik az utasokat. Persze azt is mondhatnám, hogy mit várok egy 5 ezer ft-os jegyért, de nem mindig ilyen olcsó a jegy, van amikor majdnem annyit kell fizetni érte, mint a nem fapados járatokon.
Jártam már jó pár reptéren, de egynél sem emlékszem buszos transzferre, tényleg van még valahol ilyen rajtunk kívül??? Máshol gyalog mennek az emberek a géphez, ahol nem megoldható a csőre tétel. Hát nem egyszerűbb? A múltkor negyed órát állt a busz mielőtt elindultunk volna, a lányomnak wc-znie kellett a buszon, 3 éves, szegény úgy sírt, majdnem bepisilt mire felértünk a gépre.
De nagyon ciki.. Ezek a fapadosok rengeteget sporolnak én félek belegondolni, hogy ha ilyen megoldásaik vannak, akkor milyen lehet a gépek állapota a karbantartás, illetve a személyzet..
Én eleinte utaztam a Wizzairrel, most már nem. Nem a fapadossal van a gondom, de azért egy bizonyos szintet elvárok ha már repülők. Nincsenek nagy igényeim, de nem állnék a hidegben egy sátorban ahol sem egy szék, sem wc. Plusz nekem az sem tetszik, hogy mindenért pénzt számolnak fel..
Nem jártál elég helyen külföldön. Angliában is több nagy reptéren üzemel ugyanez a rendszer, kint ácsorogsz a hidegben, jobb esetben legalább szélvédett, de az se mindenhol. Nem ciki bizony, ha fejlett, nyugati országokban is ugyanez van.
Buszok szintén. Legalább 5 repteret tudnék felsorolni, ahol kellett buszozni.
A ciki az az, hogy nincs egy nemzeti légitársaságunk. Meg, hogy a 2 megépített, gyönyörű terminálunkból 1 üzemel. Meg, hogy a reptér forgalma visszaesett a béka feneke alá. Ezek a cikik.
Én nem érzem cikinek. A fapados gépeken valami eszméletlen olcsón lehet utazni, érdemes megnézni, hogy az adott távon mennyit kellene fizetni pl. vonattal.
Vannak dolgok, amiken nem tudnak spórolni. Ilyen szerintem a biztonság. Vannak viszont, amiken igen, tipikusan ilyen a kényelem.
Választási lehetőségünk egyébként mindig van. Mi döntjük el, hogy fapadossal repülünk 15 ezerért vagy pl. lufthansával 150 ezerért.
Ha pedig a fapados mellett döntünk, akkor el kell fogadni, hogy ők azt vállalják, hogy gyorsan, olcsón elvisznek A-ból B-be. Ennek azonban két óra kényelmetlenség az ára.
"Ha jól értelmezem a linkelt cikket akkor a fapadosra jegyet váltók itt "várakozhatnak"? Nem használhatják a terminálon belüli várótermet és wc-t? Azért kérdezem mert én még soha nem utaztam repülővel(27N) Mondjuk ha igy van,akkor az elég nonszensz.."
Igen, jól értelmezed. Sok mindent meg mernek maguknak engedni ezek a mocskok, de még külföldön is, nem csak otthon. Az emberek meg sorban állnak a jegyeikért, "há mer az ocsó!" Aki egy kicsit is igényes, az maximum 1 alkalommal repül fapadossal. Személyzet: 0, Kiszolgálás: 0, Kényelem: 0, Repülőgépeiken a helyek extrém szűkek, a normális üléstávolságú helyekért plusz pénz, stb. Szemét banda az összes.
"Olcsó húsnak híg a leve"
Ezért a pénzért/viteldíjért ennyi jár!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!