Ausztriába lehet utazni vezetői engedéllyel?
Figyelt kérdés
Lejárt a személyi igazolványom de a napokban utaznék Ausztriába és dolgoznék is ott hivatalosan. Vezetői engedéllyel átengednek a határon illetve vállalhatok munkát? Előre is köszönöm a válaszokat.2012. szept. 8. 20:11
1/4 anonim válasza:
Ha külföldre mész akár unión belül akár nem kell minimum a személyi oké hogy nincs határellenőrzés de sose lehet tudni mikor botlasz vele mert szoktak még véletlenszerűen megállítani embereket engem is állítottak már meg mert céges autóval mentem ki és azt hitték viszek valamit. Munkavállaláshoz kell a személyid, mielőtt elmész menjél be az okmány irodába és kérjél szerintem olyan 2-3 ezerért adnak nem tudom pontosan. Oké hogy van jogsid és az mellé felesleges de ha megindoklod hogy miért kell akkor fognak majd adni.
2/4 anonim válasza:
hee? elő, miért is kéne indokolnia, hogy magyar állampolgárként személyit akar?
amúgy kérdező nem, nem lépheted át a határt jogsival és munkavállaláshoz sem lesz elég, ugyanis a jogsi nem igazolja az állampolgárságod
4/4 anonim válasza:
A határátlépéshez személyi vagy útlevél kell, a munkavállaláshoz útlevél javasolt. A személyi egyikhez sem elegendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!