Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Ausztriába költözni, ott...

Ausztriába költözni, ott dolgozni?!

Figyelt kérdés
megéri?! melyik területre menjek?
2012. jan. 31. 13:20
 1/4 anonim ***** válasza:
megeri!arra a teruletre menj amelyik szimpatikus.....
2012. jan. 31. 13:25
 2/4 A kérdező kommentje:

Heves megyei vagyok, huszonéves, egyedül mennék.

a németet beszélem valamennyire, de van mit csiszolni.

Rendőr végzettségem van.

2012. jan. 31. 13:29
 3/4 anonim ***** válasza:
én is Heves megyei vagyok,ki kéne menni,mert az itteni bérek......ÁÁÁÁÁÁ
2012. jan. 31. 19:01
 4/4 anonim válasza:
Én heves megyei voltam, Borsod határában. Két dolog van: Egy, tuti megéri kimenni, de lehetőség szerint nem fejvadásszal. Ez azért mondom, mert 45-50%át a fejvadászok elveszik a megkeresett pénzednek. Lehet, hogy az elején óriási segítséget ad, hogy lerendezi előre a szállásod kint, talál neked munkát és megszervezi a kapcsolatba lépéseteket, akár interneten keresztül is -erg nem idegenként mész ki, de ezért cserébe aláírat veled egy évere szóló szerződést, hogy ne hagyhasd ott. Ha végiggondolod, így egy éven keresztül nem számolhatsz plusz jövedelemmel, ha kint élsz, mert mert nem véletlenül mondják, hogy Németországban ennyi a minimálbér, amennyit te ezek után egy évig kézbe kapsz. Szóval, az a javaslat, hogy ha mentek is, próbáljatok valami kint dolgozó ismerőst összeszedni, vagy neten ismerkedni össze valakivel, aki segíthet, mert nem mindegy, hogy ugyanannyi munkáért mennyit kapsz kézbe. Persze evidens, valakinek megéri így is, mert a szerződés lejárta után már neked is vannak kint ismerőseid, és kialakul egy kép is, hogy mit merre .. Ti tudjátok. A másik amit mondani szerettem volna..: Észak-Kelet Mo. a legszegényebb országrész. Ott mégannyira sem találtok jól fizető melót, mint az ország többi felében. Én ezt azóta tudom, hogy felköltöztünk Pestre lassan fél éve. Itt is nehéz, de koránt sem látom annyira rettenetesnek, mint előtte azon a környéken. Sok sikert!
2012. febr. 21. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!