Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Esős, de meleg időre városnézé...

Esős, de meleg időre városnézéshez milyen ruha jó?

Figyelt kérdés
Jövőhétvégén megyünk Rómába (fiatal pár) és azt olvastam hogy 30 fok körüli hőmérséklet lesz,de sok eső is. Nos,mi nagyon szeretnénk várost nézni és nem a 4 fal közé bezárva lenni,ezért rutinosabb utazók tippjeit várnánk ilyen időre. Köszi!
2012. jún. 27. 18:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Én már voltam hasonló melegben és esőben. Ilyenkor a legjobb a rövidnadrág, szandál, poló és valami vékony esőkabát kapucnival (lehetőleg olyan hosszú ami a rövidnadrágot is elfedi). Ilyenkor elég fülledt az idő, szóval nem érdemes hosszú nadrágban és meleg kabátban lenni, mert meg fogsz sülni. Esernyő legyen nálad, ha elkezdene nagyon szakadni az eső.

Könyvtárban van fóliázott térkép is, nekünk nagyon jól jött :-)

2012. jún. 28. 10:37
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is voltam már ilyen helyen(vagyis olyan helyen, ahol mindig ilyen idő van). Legjobb tényleg a rövidnadrág, vízálló szandál, póló, és valami egyszerűen fel- és levehető esőkabát(van az a nejlon, patentos, az például jó), hátha esik-eláll-esik-eláll játékot fog játszani.:) Esernyő is jó, az egyáltalán nem melegít, csak kicsit kényelmetlen lehet, amikor az összesen négy kezetekből mondjuk kettőben lenne a fényképezőgép, kettőben a térkép.
2012. júl. 3. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!