1 hós babára mit adjak ilyen melegben?
Figyelt kérdés
Bent még nem gond, elég hűs a szobánk, de ha kiviszem, melege van szegényemnek body+rugiban már...2012. jún. 18. 17:23
1/5 anonim válasza:
ujjatlan/rövid ujjú body.
én pamut zoknikát is adtam a lábára.
és gondoskodj az UV védelemről
2/5 anonim válasza:
body,zokni és ne érje nap,ahogy előttem is írták...bár ha nem muszáj én nagyon ki sem vinném...mint ahogy nekünk sem,neki sem jó ez a hőség:(
3/5 A kérdező kommentje:
Oviba muszáj vinni-hozni az 5évesünket ilyen melegben is :S Amúgy inkább estefelé szoktam kivinni, akkor is inkább az udvarra, de mikor napközben boltba kell menni, akkor nem hagyhatom itthon.. :-/
2012. jún. 18. 17:54
4/5 anonim válasza:
Elég neki egy rövid ujjú body vagy kis napozó, esetleg vékony zokni. Szükség esetén egy textilpelussal be lehet takarni, akár a napsütés ellen is.
5/5 anonim válasza:
ujjatlan badit adok kisfiamra és amikor nagyon melege van még a kis zoknit is levesszük 2 hós a babám ha hideg a lába csak akkor adok rá zoknit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!