Milyen etelt vigyek?
Figyelt kérdés
Csutortokon megyunk Olaszorszagba ,Concorezzoba es nem tudom ,hogy milyen etelt vigyek az utra.Busszal megyunk szoval sokaig fogunk utazni, es a nagy melegben szinte minden etel megromlana.Pentek reggel erunk Velencebe,es innen delutan indulunk el Concorezzoba.Estere erunk oda es csak itt kapunk vacsorat.Mit vigyek addig az utra?2012. jún. 25. 23:53
1/3 anonim válasza:
Ne vigyél. Biztos megálltok útközben tankolni, Olaszországban minden országúti benzinkútnál van Autogrill, csodafinom szendvicsekkel.
2/3 anonim válasza:
Konzervet vagy szárazkolbászt. De nincs az olyan messze, hogy megromlana egy jól becsomagolt szendvics, kivéve, ha több helyen megálltok nézelődni.
3/3 anonim válasza:
Szerintem ne nehéz húsos ételt hanem pl pár almát mindenképp, egyéb gyümölcsöt is betehetsz. Rágcsálni pisztáciát vagy vmi magot amit szeretsz. Amúgy sztem is biztos h megálltok boltnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!