Milyen ételt (nasit) és italt vigyek az államvizsgámra?
Vizsgákra szerintem bárki bármit mond, hülyeség egy kisebb büfét magddal cipelni. Egyél előtte otthon rendesen, vigyél egy üveg sima vizet vagy valami szénsavmentes innivalót és ennyi (kínos lenne, ha felelés közben szeretne a szénsav távozni).
Általában azt tapasztalom, hogy aki visz valami nasit, csokit, szőlőcukrot, részben annak az eszegetésével van elfoglalva, nem pedig teljesen a feladatával.
Ez attól is függ, hogy nálatok milyen az államvizsga menete.
Nálunk több tételt kellett húzni, több oktatónál, ebből egy külön teremben volt. Mielőtt átmentünk volna a másikba, kifújhattuk magunkat - ez alatt értem: elmehettünk a WC-re, ihattunk, ehettünk. Persze nem fél óráig, de 5 percet mindenki kapott (mivel 5 tételt kellett elmondanunk, plusz előttük még a szakdolgozat védése is, érthető is)
Mivel én nem tudok korán reggel enni, de 8-ra már bent kellett lennem, vittem magammal egy szendvicset, plusz vésztartaléknak egy csokit. Innivalónak meg vittem egy fél literes flakonban vizet. De ugye nekem volt is alkalmam megenni a szendvicset.
Ha az államvizsgádnál lesz szünet, akkor nyugodtan vigyél te is magaddal egy szendvicset, ha nem, akkor csak szőlőcukor, csoki, illetve valami fél literes innivaló, hogy mégse tikkadj ki. Ha nincs szünet, szerintem eléggé zavaró, ha valaki valami nagyobb dolgot eszik, plusz a vizsgáztatók sem veszik jó néven. Egy csokit azért még ők is megértenek.
A 4. válaszoló vagyok.
Javítom magamat: 6 tételünk volt - igaz, ez a kérdés szempontjából lényegtelen, de nem akarok valótlan információt közölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!