Mit vigyek enni kempingezéshez?
Sziasztok!
Vadkempingezni megyek öt napra, a közelbe nincs bolt, és nem tudok hűteni. Szerintetek mit vigyek enni ami kibírja a meleget? Bográcsozni lehet... Köszönöm szépen az ötleteket!
Szép napot!
paprika, paradicsom is bírja pár napig. reggelire esetleg tartóstej, valami pehellyel, müzlivel.
májkrémek,mustár, tartóskenyér.
Zsömle, kifli, pék-, apró sütik (sós, édes is mehet, de csokimázas ne, mert szétolvad).
Gyümölcsök közül leginkább alma. Ha barackot/banánt visztek, arra figyuzzatok, h könnyen megrohad ilyen melegben, szal gyorsan egyétek meg.
Bármit vihetsz, amit nem hűtőpultban árulnak. Az előzők jókat írtak. Ha főzni tudtok a bográccssal, akkor vihetsz még csomagolt tésztás kajákat, szószokat.
Vizetek lesz elég, vagy van forrás a közelben?
addig míg nem voltak instant csodák, meg akkuról működő
hűtőboxok, mit ettek a kempingezők??Konzervet !
nem kell a tűző napon hagyni, ennyi az egész.
szerinted ha tudom hogy sütötte a nap akkor megeszem?....csak mondtam hogy vigyázni kell vele.amúgy meg már nem a régi korban élünk,szóval nyugodtan lehet számolni a modern kor szupercsodáival,mint az instant kaják...
amúgy meg jobb szerintem 1 hétig ilyet enni mint elrontani a nyaralást 1.nap
semmi bajom a modern dolgokkal, én sem faszenes vasalóval vasalalok:))
csak nehezen képzelem el, hogy egy konzerv megromoljon,de semmi sem lehetetlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!