Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit vigyek enni kempingezéshez?

Mit vigyek enni kempingezéshez?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Vadkempingezni megyek öt napra, a közelbe nincs bolt, és nem tudok hűteni. Szerintetek mit vigyek enni ami kibírja a meleget? Bográcsozni lehet... Köszönöm szépen az ötleteket!

Szép napot!

2011. júl. 18. 10:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
készételkonzervek pl töltöttkáposzta, sólet, babfőzelék, lencsefőzelék. meg egy csomó krumpli, hagyma, szalonna, kolbász, olaj (ez esetben ), tarhonya, fűszerek.
2011. júl. 18. 11:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

paprika, paradicsom is bírja pár napig. reggelire esetleg tartóstej, valami pehellyel, müzlivel.

májkrémek,mustár, tartóskenyér.

2011. júl. 18. 11:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Zsömle, kifli, pék-, apró sütik (sós, édes is mehet, de csokimázas ne, mert szétolvad).

Gyümölcsök közül leginkább alma. Ha barackot/banánt visztek, arra figyuzzatok, h könnyen megrohad ilyen melegben, szal gyorsan egyétek meg.

2011. júl. 18. 11:11
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Bármit vihetsz, amit nem hűtőpultban árulnak. Az előzők jókat írtak. Ha főzni tudtok a bográccssal, akkor vihetsz még csomagolt tésztás kajákat, szószokat.

Vizetek lesz elég, vagy van forrás a közelben?

2011. júl. 18. 11:12
 5/8 anonim ***** válasza:
64%
a májkrémekkel meg ilyen dobozos konzervekkel is vigyázz,én ont ilyet vittem,kinn maradt 1 órát a napon és ugye este meg megettem mert nem tudtam h. sütötte a sátorban a nap napközben,hát 1 hétig hánytam,rosszul voltam tőle...szóval inkább pékáru,tésztaféleség amit még a bográcsban vízben is meg lehet főzni,sztem ilyen háztartási keksz féle dolgok,kétszersült,instant leves,ilyen instant kajapor..nem túl egészséges,de egy ételfertőzés még sokkal rosszabb:S
2011. júl. 18. 11:19
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

addig míg nem voltak instant csodák, meg akkuról működő

hűtőboxok, mit ettek a kempingezők??Konzervet !

nem kell a tűző napon hagyni, ennyi az egész.

2011. júl. 18. 11:37
 7/8 anonim ***** válasza:

szerinted ha tudom hogy sütötte a nap akkor megeszem?....csak mondtam hogy vigyázni kell vele.amúgy meg már nem a régi korban élünk,szóval nyugodtan lehet számolni a modern kor szupercsodáival,mint az instant kaják...

amúgy meg jobb szerintem 1 hétig ilyet enni mint elrontani a nyaralást 1.nap

2011. júl. 18. 12:30
 8/8 anonim ***** válasza:

semmi bajom a modern dolgokkal, én sem faszenes vasalóval vasalalok:))

csak nehezen képzelem el, hogy egy konzerv megromoljon,de semmi sem lehetetlen...

2011. júl. 18. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!