Mi kell pontosan ahhoz h Argentínába utazzak?
Figyelt kérdés
Mi kell egy 14 év alatti lánynak ahhoz, h Argentínába utazzon..? Úgyértem milyen szükséges papírok kellenek meg ilyesmik..! Egyáltalán lövésem sincs az egészről..! előre is köszönöm szépen..! =) =) =)2012. jún. 25. 15:46
1/3 Cs Lajos válasza:
Vízum biztos nem kell, a védőoltásokat érdemes megérdeklődni, de a 14 év miatt kell-e valami szülői beleegyezés, az valószínű.
2/3 anonim válasza:
Vízum miért nem kéne? (nem vagyok a vízum cuccban jártas, de nekem ez furcsa :D)
Védőoltás nem szükséges, legalábbis nincs olyan, amit kötelező lenne beadatni. 14 év alatt szerintem csak kísérővel mehetsz el, még a papír sem elég. Engem alig akartak visszaengedni pedig pár nap hiányzott hogy 18 legyek, pedig odafelé semmi gond nem volt.. ja meg az sem árt, ha beszélsz angolul, mert fel fognak tenni kérdéseket, és elég hülyén fogsz kinézni, ha nem tudsz rájuk válaszolni. remélem segítettem.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm nagyon sokat segítettetek..! =D =) *-* ;) =)
2012. aug. 5. 10:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!