Paris hilton kérdése:
Beszállókártyán a névvel kapcsolatban valaki segitene?
Figyelt kérdés
A nevemben kétszer is megtalálható az ö betű.Lefoglaltam a jegyet,megadtam a nevem a visszaigazoló e-mailben is úgy irták ahogy én is irom.Tegnap online becsekkolásnál az utasfelvételnél is még rendesen volt irva,de amikor rámentem a beszállókártya nyomtatására ,a Vörös helyett Voeroes irt ki :// És csak igy tudtam kinyomtatni,pedig előtte mindenhol rendesen volt,nem értem... :/ Lehet ebből problémám ? Gondoltam arra,hogy kinyomtatom az e-mailt amit kaptam ha vmi probléma lenne:/ Nevet megváltoztatni pedig annyiba kerül mint a jegy :/ Ryanairtől rendeltem. Köszi a választ..2012. jún. 21. 12:53
1/10 anonim válasza:
a kutya nem foglakozik evvel....no para
2/10 A kérdező kommentje:
Tényleg? remélem én is,más azt mondta,hogy lehet fel se engednek a gépre,ha nem egyezik a személyin és beszállókártyán a név .. mindegy majd lesz valami .Köszi
2012. jún. 21. 13:07
3/10 anonim válasza:
mindkettö "ö" betüt helyesen javította ki a gép, az angol ABC szerint...nem tudom akkor hol a gondod?
ö=oe
ü=ue
4/10 A kérdező kommentje:
Csak nem egyezik a személyin és kártyán lévő név, ez nem lehet-e probléma?
2012. jún. 21. 13:08
5/10 anonim válasza:
Valószínű nem lesz ezzel gond, de ha téged megnyugtat, vidd magaddal kinyomtatva az e-mailt is.
Nálunk is több mindenkinek van a nevében ékezetes magánhangzó, mi ilyenkor egyszerűen az ékezet nélküli párját szoktuk írni. Pl. Köszörűs Pál helyett Koszorus Pal. Ezzel még senkinek nem volt baja.
6/10 anonim válasza:
Jó, mert a magyar ABC-ben van "ö" betü, de az angolban nincs. Ez így teljesen hibátlan.
De ahogy elöbb is irtam, senki nem fog evvel foglalkozni. Ne higyj minden reptéri hiedelemnek :) van belölük egy pár...
7/10 A kérdező kommentje:
Viszem magammal inkább biztonság kedvéért :) Nekem is csak később jutott eszembe ,hogy nem ékezetekkel kellene irnom , majd legközelebb :) Remélem akkor nem lesz semmi probléma :) Köszi a válaszokat.
2012. jún. 21. 13:12
8/10 anonim válasza:
Nem gond, ez a szokványos konverzió. Semmi gond nem lehet ebből.
9/10 anonim válasza:
A személyi alján hátul a fehér sávban elvileg úgy van írva, h Voeroes.
10/10 anonim válasza:
Én sajnos elírtam a nevemet, kihagytam a lánykori vezetéknevemet, mivel egy ideje így használom és nem figyeltem. Ez így gáz lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!