Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Valaki infókat skóciai kintélé...

Valaki infókat skóciai kintélésről?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Lehetne egy pár kérdésem? Most készülök ki skóciába a barátnőmmel és az érdekelne hogy összesen ketten fogunk majd keresni 1600-1700 Fontot.Ebből meglehet élni?

Pl mennyi egy albérlet ami kulturált nem azt mondom hogy luxus szintű legyen,de kulturált legyen.4-en laknák egy lakásba az kb fejenként rezsivel együtt mennyire jönne ki?Csak egy olyan átlagár érdekelne.

A másik kérdésem az ha már kifizettem az albit akkor a megmaradt pénzből ketten meglehet élni és még félre is lehet rakni esetleg?

Én ugy hallottam hogy rezsivel együtt egy olyan albi ahol négyen laknak kb fejenként olyan 200 fontra jön ki.Ez igaz?

Valamint még egy olyan kérdésem lenne hogy valaki van e kint az euwork munkaközvetitőn keresztül,meg lehet bennük bizni?Clothes aid ltd.--illetve ennek az alapitványak dolgozik e valaki az euworkon keresztül?

Köszi előre is a válaszokat.

Üdv:

Tomi

2012. máj. 23. 13:30
 1/6 anonim ***** válasza:

Ismerőseim voltak kint Skóciában, és nekem nagyon kevésnek tűnik a felajánlott fizetés. Ismerősöm takarítónő volt 8 fontos órabérrel, ami valamivel több, mint 1300 font.

Még annyit meséltek, hogy minden év elején visszakapták az előző évi adójukat. Ezt érdekesnek találtam mert ilyet még nem hallottam na mindegy.

Egyébként találtam neked egy érdekes oldalt érdemes elolvasni az ottani munkavállalás jogi oldaláról szól, mit, hogyan, mikor stb.

[link]

2012. máj. 23. 14:02
 2/6 A kérdező kommentje:

Én azt hallottam ha vállalkozó vagy 6000Fontig adómentes is vagy.

[link]

erre a munkára mennénk ki.

köszi az infókat rendes tőled már olvasom is az oldalt :)

2012. máj. 23. 14:13
 3/6 A kérdező kommentje:
esetleg az ismerősőd nem tud ilyen munkát kint amit ő is csinált alap angol nyelvtudással ? :)
2012. máj. 23. 14:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem hiszem mert pár éve tovább álltak Írországba most nem tudom mi a helyzet, de amikor ritkán hazajön akkor szokott mesélni egyébként annyira nem tartjuk a kapcsolatot mert nem vagyunk rokonok.
2012. máj. 23. 15:47
 5/6 A kérdező kommentje:
Azért köszi az amit küldtél segítség volt.:)
2012. máj. 24. 08:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Legalább már ezeket is tudom :)
2012. máj. 24. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!