Ismeri valaki a skóciai Clothes Aid nevű ruhagyűjtő céget?
Figyelt kérdés
Egy álláshirdetésben olvastam róla, és érdekelne hogy van-e olyan, akinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban, esetleg dolgozott/dolgozik náluk.
Rákerestem a cégre, szóval létezik, de azért jobb lenne biztosra menni.
Csoportokat keresnek a munkára, esetleg valakit érdekelne a dolog?
2012. márc. 3. 14:57
1/3 anonim válasza:
Ha expresszen hirdetik, akkor kamu! Ha pénzt kérnek a közvetítésért és papírmunkáért, akkor kamu. Ha bruttó 6.08 font/óra-nál nagyobb fizetést igérnek, akkor kamu. Magyar közvetítőkben ne bízz! Ha tudsz angolul, akkor kijössz egy kis kezdőtőkével a kezedben és itt keresel állást! Ha meg nem tudsz annyira angolul, akkor maradj otthon. Épp elég angolul nem tudó panaszkodik arra, hogy nem talál állást! Hát nyelvtudás nélkül nem is!
2/3 anonim válasza:
Mi elmentünk az állásinterjúra május 16.-án. Itt volt a vezetőség. Érdekes munka! Ruhagyűjtés,és szorólapozás.Én jelentkeztem.
3/3 anonim válasza:
Nagyon messzire kerüld el őket!!! És azt az irodát is, akik kiközvetítenek oda embereket! Nem mind arany. ami fénylik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!