Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Először utazok repülőn....

Először utazok repülőn. Valaki segítene?

Figyelt kérdés

Jövő tavasszal Németországba megyek repülővel. Mit lehet csinálni? Mit nem? Valaki leírná nekem az egészet??

12/L

2012. márc. 20. 14:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Utaztál már busszal? Na, kb ugyanazt lehet csinálni itt is, csak a felszállásnál nem mászkálhatsz, és be kell csatolni az öveket. Jövő tavaszig nem érdemes ezen rágódnod.
2012. márc. 20. 19:56
 2/11 anonim válasza:

Egy jó tanács, mielőtt felszáll a gép illetve mielőtt leszáll kapj be egy rágót, és úgy nem fog annyira bedugulni a füled! :-)

Tök jó lesz, ne parázz inkább alig várd :)

2012. márc. 21. 11:03
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Már várom nagyon, de ez a telefonos dolog, hogy amikor felszáll a gép és amikor leszáll akkor kell kikapcsolni... De azt mondják, hogy be lehet kapcsolni, vagy ki kell találnunk mikor??
2012. márc. 21. 14:16
 4/11 anonim ***** válasza:
Nyugodtan kikapcsolhatod végig, gondolom 12 évesen kibírsz pár órát kikapcsolt telefonnal.
2012. márc. 21. 16:36
 5/11 A kérdező kommentje:
Hát nemnagyon.. :) De most az egyszer kibirom majd
2012. márc. 21. 21:01
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg az összes légikatasztrófák részt, legalább nem lesz unalmas a repülés elötti pár órád ;) Régi tapasztalat :D
2012. márc. 23. 20:24
 7/11 anonim ***** válasza:

Felszállás előtt mindenképp ellenőrizd még egyszer,hogy működik-e a detonátor!! ;) :D

Viccet félretéve,ugyan azt mint a vonaton/buszon,a telót meg utazómagasságon lehet bekapcsolni,de ezt majd bemondják.Én imádok repülni,szal biztosan jó lesz!! :D

2012. ápr. 3. 12:01
 8/11 anonim válasza:

Felszállás alatt: nem lehet mászkálni, be kell kapcsolni a biztonsági övet, teló kikapcs.

Repülés közben: biztonsági öv nem kell, van ahol adnak kaját szal lehet enni, van ahol adnak filmet (halál gagyit.!), lehet mászkálni, de nem örülnek neki, ha az egész utat állva töltöd ;)

Leszállásnál: biztonsági öv bekapcs, tilos mászkálni

Ja: 1 kézi poggyászt vihetsz magaddal az utastérbe. Nem lehet benne kaja, se elektronikai cucc (legalábbis, nekem, amikor Amerikába repültünk nem lehetett)

Én abba egy psp szerű játékot tettem, útközben az is megteszi. De pl: ajálott egy kisebb méretű párna, ha aludni szeretnél, ha tudsz takarót is préselj be, bár nem tudom, hogy Németország felé milyen magasan repülnek...

Kb. ennyi, de ha van kérdésed, írj, és már sokszor repültem. ;)

13/L

2012. ápr. 8. 21:03
 9/11 anonim ***** válasza:
NÉmetországig kibírja takaró és párna nélkül ;)
2012. ápr. 8. 23:36
 10/11 anonim válasza:
Oké, na... Csak tipp. Amúgy én nem ilyen rövid utakra szoktam menni. A legrövidebb táv Budapesttől Amsterdamig tartott. De pl.: én most nyáron megyek Németországba, szóval engem is érdekelnek a tippek, mert rövid úton nem voltam. :)
2012. ápr. 9. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!