Először utazok repülőn. Valaki segítene?
Jövő tavasszal Németországba megyek repülővel. Mit lehet csinálni? Mit nem? Valaki leírná nekem az egészet??
12/L
Egy jó tanács, mielőtt felszáll a gép illetve mielőtt leszáll kapj be egy rágót, és úgy nem fog annyira bedugulni a füled! :-)
Tök jó lesz, ne parázz inkább alig várd :)
Felszállás előtt mindenképp ellenőrizd még egyszer,hogy működik-e a detonátor!! ;) :D
Viccet félretéve,ugyan azt mint a vonaton/buszon,a telót meg utazómagasságon lehet bekapcsolni,de ezt majd bemondják.Én imádok repülni,szal biztosan jó lesz!! :D
Felszállás alatt: nem lehet mászkálni, be kell kapcsolni a biztonsági övet, teló kikapcs.
Repülés közben: biztonsági öv nem kell, van ahol adnak kaját szal lehet enni, van ahol adnak filmet (halál gagyit.!), lehet mászkálni, de nem örülnek neki, ha az egész utat állva töltöd ;)
Leszállásnál: biztonsági öv bekapcs, tilos mászkálni
Ja: 1 kézi poggyászt vihetsz magaddal az utastérbe. Nem lehet benne kaja, se elektronikai cucc (legalábbis, nekem, amikor Amerikába repültünk nem lehetett)
Én abba egy psp szerű játékot tettem, útközben az is megteszi. De pl: ajálott egy kisebb méretű párna, ha aludni szeretnél, ha tudsz takarót is préselj be, bár nem tudom, hogy Németország felé milyen magasan repülnek...
Kb. ennyi, de ha van kérdésed, írj, és már sokszor repültem. ;)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!