Felvihetek saját italt a repülőre? Vagy a repülőn, a mosdóban lehet vizet inni? (először utazom majd repülővel)
Azt olvastam, hogy a kézipoggyászban 1 decis üvegcsékben lehet folyadékot vinni. Ez lehet ivóvíz is? Fontos lenne, mert 10 órát nem fogok kibírni víz nélkül :(
Esetleg fent a gépen, a mosdóban lehet a csapból vizet inni?
be nem viheted (nem megy át az ellenőrzésen), de miután becsekkoltál, már bármit vehetsz. aztán, ha nem fapadossal mész, adnak ingyen, ha meg azzal, gépen szintén vehetsz.
a reptéren már az airsideon (szóval, a checkin után), én nem találtam ivóvizes kutat (a mosdóban meg csak langyos víz folyt), de attól még lehet. -Heathrown is jól eldugták, pedig van kút.
Akkor inkább kibírom víz nélkül... :P
A replülőn nem adnak ingyen vizet? (turistaosztályon)
Jééézusooom:
"A check-in után is van wc, ha nagyon muszáj ott is tudsz inni." - még akkor se, AZ NEM IVÓVÍZ!!! ki is van írva...
Lehet mindent 100 ml-ig bevinni, de lehetőleg max 10 db-ot. A kiszerelés számít, nem azt, hogy mennyi van benne.
A gépen 2x fogsz kapni, úgy, hogy kiszolgálnak, ezen kívül bármikor felállsz, kimehetsz inni (nem a mosdóba), azt iszol, amit akarsz.
Mindenképp igyál sok folyadékot, mert nagyon alacsony a páratartalom a repcsin, és érdemes emiatt szemcseppet is használni. Ezt is lehet vinni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!