Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Felvihetek saját italt a...

Felvihetek saját italt a repülőre? Vagy a repülőn, a mosdóban lehet vizet inni? (először utazom majd repülővel)

Figyelt kérdés

Azt olvastam, hogy a kézipoggyászban 1 decis üvegcsékben lehet folyadékot vinni. Ez lehet ivóvíz is? Fontos lenne, mert 10 órát nem fogok kibírni víz nélkül :(

Esetleg fent a gépen, a mosdóban lehet a csapból vizet inni?

2012. jan. 16. 00:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%

be nem viheted (nem megy át az ellenőrzésen), de miután becsekkoltál, már bármit vehetsz. aztán, ha nem fapadossal mész, adnak ingyen, ha meg azzal, gépen szintén vehetsz.

a reptéren már az airsideon (szóval, a checkin után), én nem találtam ivóvizes kutat (a mosdóban meg csak langyos víz folyt), de attól még lehet. -Heathrown is jól eldugták, pedig van kút.

2012. jan. 16. 00:10
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi! Akkor még a reptéren veszek ásványvizet, ha az felvihetem a gépre
2012. jan. 16. 00:22
 3/11 A kérdező kommentje:
*azt
2012. jan. 16. 00:23
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Becsekkolás után a reptéren vehetsz inni, azt felviheted a gépre. Arra készülj fel, hogy egy fél literes mentes víz 540 forint :S
2012. jan. 16. 00:24
 5/11 A kérdező kommentje:

Akkor inkább kibírom víz nélkül... :P

A replülőn nem adnak ingyen vizet? (turistaosztályon)

2012. jan. 16. 00:33
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Tehát: a fapados repülőn nem adnak ingyen vizet. Nem-fapados társaság repülőgépén nemcsak ingyen vizet, de ingyen narancslét, bort, kávét stb. adnak.
2012. jan. 16. 01:18
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. jan. 16. 01:50
 8/11 anonim ***** válasza:
93%
igen, az előzőnek igaza van, nem fapadoson bármit adnak ingyen inni, nem fapadoson megveheted. de mondom, előfordulhat, hogy van kút a reptéren, már a becsekkolás után, de én nem találtam...Heathrown se jelzi semmi, hogy az ott van, ott is jól eldugták. de van, ezért gondolom, hogy Ferihegyen is.
2012. jan. 16. 12:53
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha 10 órát fogsz repülni, akkor kaját is adnak! Nem is egyszer. Ha kevés az inni, amit kapsz, akkor kérhetsz még. A check-in után is van wc, ha nagyon muszáj ott is tudsz inni. Nem fogsz szomjan halni! Mellesleg azért sem itatják agyon az embereket (gondolom), hogy ne legyen tumultus a wc-n. De nagy gépen több wc is van. Malév járatokon is adnak enni-inni még 1,5 órás úton is. Fapadoson valóban nem adnak, de lehet venni, és nem vészesen drága. A gépen nem javasolnám a csapból ivást, bár én azt hiszem már ittam, és fogat is mostam :) De check-in után tudsz innit venni. Akinek van pénze repülni, az már nem nem lesz húsbavágó
2012. jan. 16. 18:41
 10/11 anonim ***** válasza:
81%

Jééézusooom:

"A check-in után is van wc, ha nagyon muszáj ott is tudsz inni." - még akkor se, AZ NEM IVÓVÍZ!!! ki is van írva...

Lehet mindent 100 ml-ig bevinni, de lehetőleg max 10 db-ot. A kiszerelés számít, nem azt, hogy mennyi van benne.

A gépen 2x fogsz kapni, úgy, hogy kiszolgálnak, ezen kívül bármikor felállsz, kimehetsz inni (nem a mosdóba), azt iszol, amit akarsz.

Mindenképp igyál sok folyadékot, mert nagyon alacsony a páratartalom a repcsin, és érdemes emiatt szemcseppet is használni. Ezt is lehet vinni!

2012. jan. 17. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!