Szeretnék búzafűlevet inni, saját magam préselném. Adnátok tanácsot?
Milyen prést vegyek, ami nem olyan drága és könnyű tisztítani, működtetni?
Milyen ízű a lé? Mennyit kell belőle inni?
A maradékot le lehet fagyasztani, vagy csak frissen iható? (Azt tudom, hogy sima hűtőben nem tárolható.)
Van még valami fontos, amit elmondanátok?
A daralo neve Healthy Juicer, es most tudtom szerint 14 ezer Ft korul van. Massziv kis szerkenytyu. Minden mas gyumolcsre es zold levelre is jo.
A le eleinte finom aztan egy ido utan a zold szintol is hanyingered van :) erre fel ke4ll keszulni, en meg most is ott tartok hogy egy pohar gyumolcslebe teszek kb harmadannyi buzafulevet es ugy iszom. a maradekot en jegkocka formajaban fagyasztottam le es ugyis barmilyen gyumolcslebe beledobhato kesobb.
1.
A kifacsart buzafu 20 percen belull elveszti az enzimeit.
2. soha nem kezeljuk hovel, se hideg se meleggel
3. van jo par konyv a temaban, amit konyvesboltokban megtalasz. vedd meg es alkalmazd a leirtakat. utanna sokkal okosabb leszel.
A lebol annyit iszol, amennyit csak akarsz. Arra vigyazz, hogy minel tobbet iszol, annal tobb mereg tavozik a szervezetbol, szoval 5-6dl nel tobbet ne igyal semmibol, mert atfolyik rajtad. ( tapasztalatom ez )
Soha ne tarold hutoben a levet! Amit kipreselsz, idd is meg. Az ize nagyon probara tesz mindenkit, mert meg le se nyelted, maris meginditja a meregtelenitest!
A levehez adhatsz mas zoldseget is, ha nem tetszene. De soha ne keverd gyumolccsel!
Ha enne is akarsz ezek utan, akkor varj 1-1,5 orat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!