Milyen az élet Luxemburgban?
Figyelt kérdés
Mennyibe kerülnek az ételek, szórakozás, bérlet etc... előre is köszönöm a válaszokat !2012. márc. 17. 23:52
1/7 anonim válasza:
Svájc és Monaco közé tenném. Törepeállam mint Monaco és ugyanolyan jól élnek, de mértékletesebb annál és kiemelkedő a bankszektor.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, de engem inkább az érdekelne, hogy mennyibe kerülnek ott bizonyos dolgok, mint pl egy kiló kenyér a boltban. :-)
2012. márc. 19. 17:34
3/7 anonim válasza:
Szerintem azzal hogy Monacoval említem egy lapon részben meg is válaszoltam a kérdést :)
De azért a szemléltetés kedvéért 300 forintos árfolyamon néhány termék ára:
fehér-kenyér (0,5kiló): 2,4 € / 720 forint
tej (liter): 1,3 € / 390 forint
helyjegy: 1,5 € / 450 forint
bérlet (1 hó): 25 € / 7500 forint
0,3-as cola: 2 € / 600 forint
0,5-ös sör: 2,5 € / 750 forint
mozijegy: 8 € / 2400 forint
vacsora 2 főre: 40 € / 12000 forint
4/7 A kérdező kommentje:
Persze, ez mutat valamilyen féle irányt, de ilyen árakkal Dániában is találkozhatunk, amit nem szokás Monacóval együtt emlegetni :-) Bérlet pl. Svájcban sokkal drágább. De köszönöm szépen a választ, sokat segítettél! :-)
2012. márc. 19. 20:07
5/7 anonim válasza:
1 kg kenyér 1,5 euró
A dízel 1,4 euró
Egyáltalán nem drága hely,szerintem nagyon jó,én készülődök kimenni ott élni,nagyon jól lehet kint élni,nem szakadnak meg a melóban.
7/7 anonim válasza:
Uncsi hely, egy vacak közért nincs ott. De amúgy szép, igényes. Élni nem élnék ott. Monaco azért jobb, azt nem lehet megunni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!