Ezeket tehetem a kézipoggyászba? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Márciusban Londonba utazok egy hétre, viszont csak kézipoggyászt viszek, feladandót nem. Beletehetem-e a következő dolgokat: csoki, sütemény, kolbász, konzervek, zacskós leves, gyógyszer (fájdalomcsillapító)? Illetve mennyire veszik komolyan a kézipoggyász méretét? Gurulós bőrönddel mennék, a kereke miatt 3 centivel nagyobb az előírt méretnél. (Easyjet-tel utazom) Köszi a válaszokat2012. jan. 21. 21:30
11/12 anonim válasza:
Ami a keretet illeti: a fapados társaságok nem annyira elnézőek. A szabály le van írva és egyértelmű: ennyi meg ennyi cm. Van, amikor rájuk jön és ellenőriznek. Ha nem megy be abba a cső-szerkentyűbe, akkor feladatják Veled és fizethetsz egy csomó eurót. Azt se mondhatod, hogy nem tudtad...
Legtöbbször oda se néznek, mehetsz nagyobb bőrönddel is... Szerencse kérdése.
12/12 A kérdező kommentje:
Széllességre és mélységre még kisebb is mint a megengedett, csak a hossza több 3 cm-rel, úgyhogy ezért remélem hogy nem lesz belőle gond, de persze mindenhol azt hallottam hogy szerencse kérdése. Köszi a választ neked is :)
2012. jan. 22. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!