Mennyibe kerül a poggyász befóliázása? Mindehol más összeget látok. Ferihegyen? Vagy ha Bécsből indulnék? Saját magam is befóliázhatom? Nem közne bele ha ugy viszem oda? Vagy ott van még lehetőségem a helyszínen saját magamnak becsomagolni?
Ki a fenének kellene néhány használt ruhadarab, még ha márkás is?
A Samsonite táskák sem biztonságosabbak semmivel, mint a többi.
Egyszerűen meg kell érteni: ruhát nem lopnak. más értéket meg nem adunk fel.
Ennyi.
btw.: A tolvajok helyében én így gondolkodnék:
"a fóliázott csomag feltételezhetően valami értéket rejt. inkább azt nyitom ki, mint a többit"...
Én bizonytalannak érzem magam a témában,hogy érdemes e fóliáztatni..biztonságos e mert nem vacakolnak vele h leszedjék a fóliát
vagy pont azért az ilyen tűnik el mert fóliás és hátha van benne érték ??!
A reptéren dolgozom. Biztosíthatlak, hogy minálunk minden zug be van kamerázva, a poggyászosztályozóban is, "csak úgy" nem nyúlhatnak bele a rakodók.
De! Még a "fragile" feliratú pogyót is dobálják, szóval érdemes kemény, műanyag borítású, vagy samsonite bőrönddel utazni, azt is fóliázva, mert nem ázik be pl. másrészt azt nem tudják roncsolásmentesen visszazárni, ellenben a lakatos megoldással.
Én mindig fóliázom, házilag, nekem is tűnt el, és pont azt mondták, hogy jó, hogy fóliáztam, azért került elő. (Nem a fólia miatt tűnik el, hanem mert átszálláskor nincs elég idő a 2 gép között és a rakodók nem fognak vele futkosni.)
Asszem most 3000Ft-ot kérnek el érte pogyónként. Otthon csináld, lehet kapni Auchanban pár száz forintért vastagabb, színes fóliát, kb 4-5 bőröndre elég egy tekercs. Bőven.
A gond a fóliával, ha túlsúlyos a csomag, és ki kellene venni belőle valamit, na akkor ugrott a fólia, vagy ha pl. valaki írta, sok pálinkát teszel bele, mert azt elv. nem lehetne, mivel tűzveszélyes, és az UBsok kinyithatják. Szal ne legyen túlsúlyos, és semmi tiltott tárgy!
Jó munkát hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!