Mennyibe kerül a poggyász befóliázása? Mindehol más összeget látok. Ferihegyen? Vagy ha Bécsből indulnék? Saját magam is befóliázhatom? Nem közne bele ha ugy viszem oda? Vagy ott van még lehetőségem a helyszínen saját magamnak becsomagolni?
Én is gyakran utazom, tudom szelektálni, hogy mit melyik csomagba kell rakni. Még nem láttam egy fólia nélküli csomagot se darabokban megérkezni, tehát széthullani nem fog, max. kicsit koszos lesz, rosszabb esetben a kereke száll el. Ha el akarják lopni, vagy elhagyni, akkor tök mindegy, hogy van-e rajta fólia vagy sem. Egyébként a pletykák szerint a fóliások nagyobb arányban "keverednek" el. Ha törékeny van benne, azt se nagyon védi, akkor műanyag koffert kell venni. Azt se értem miért akarnak egy csomóan páleszt meg piákat feladni.
De hogy a fényképezőt miért kéne a nagy pogyóba rakni... ? :))
A fóliázás kb. olyan, mint amikor valaki a vendéglőben egy szalvétával tisztogatja a kanalát.
Megmutatja ezzel, hogy falusiként először van ott, nem ért hozzá és beinkasszál egy pár lenéző pillantást. Vagyis surmó cselekedet.
ma 19:28
nagyon rossz hasonlat a kanál tisztogatás.
Én dolgoztam étteremben mosogatóként.Tudom,hogy megy a mosogatás,és kösz inkább letisztogatom a kanalat.
De nem csak ezért ,hanem azért is,mert ha nem tenném,másnap a szám belülről tele lenne apró kis hólyagokkal,ami elég fájdalmas tud lenni.(bár nem lesek sandán senkire)
Én úazért gondoltam a fólirára,mert talán igy jobban biztonságban van a poggyászom. Nem álnak neki lebontogatni a fóliát róla , amikor ottvannak a nem befóliázott csomagok is. vagy rosszul gondolom ? :)
én nem gondoltam rá hogy bármi értéket is belerakják, ez evidens, de ha nyaralni megyek elviszem a kedvenc ruháim, és nem olyanba megyek el amit nem sajnálok ha ellopnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!