Francia idegenlégió kiindulási előkészületek mit és hova mennyek?
Az lenne a kérdésem hogy Párizs ba és Aubagne ba van a 2 főbb toborzóiroda.
Párizsba mennék repülővel és elég maceráns lenne onnan Aubagne ba menni hogy aznap még be is engedjenek szóval ezért gondoltam hogy inkább Párizs lesz a célálomás és utána meg majd átvisznek Aubagne ba.
Anyagilag sem álok túl jól ezért is egy olcsó rep jegy belefér elővételben de az hogy Párizs ból (busz út marseille be is 25.000ft és 25 óra) szóval azt kihagyom ha olcsóbban kijövök a repülőjegyből ami 2,5 óra maximum.
Még az érdekel hogy amikor jelentkezni akarok bemegyek pl Párizsi toborzóirodába akkor aznap beengednek már ha H-CS között megyek reggeli órába? Mi az ami még jó ha nálam van tisztálkodó szereken és 2 váltás ruhán, M-FR szótáron kívül?
Milyen okmányokra lesz szükségem amit vinnem kell oda személyi igazolványon kívül?
És a társoldalaikat ismerem + 3 könyvet is olvastam szóval ezeket az információkat tudom mielőtt még valaki belinkelné :)
Személyes tapasztalatokra lennék kiváncsi etéren.
Előre is köszönöm szépen !!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!